Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η LG Ετοιμάζει 6 Ιντσών QHD Οθόνη, LG G Flex 2 Και LG Vu 4

Τα σχέδιά της για το 2014 στο κόσμο των κινητών ανακοίνωσε η LG. Αυτά περιλαμβάνουν μια νέα οθόνη για phablets, νέο G Flex και νέο Vu.

ΝΕΑ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ PHABLETS ΜΕ 2K ΑΝΑΛΥΣΗ

Η εταιρία πρόκειται να ανακοινώσει στην έκθεση SidEXPO στο Σαν Ντιέγκο τον Ιούνιο μια νέα οθόνη phablet κινητών στις 6 ίντσες η οποία θα έχει ανάλυση Quad HD, δηλαδή 2560×1440 pixels. Με τόσα pixels σε αυτό το μέγεθος μιλάμε για περίπου 491 pixels σε κάθε ίντσα της οθόνης. Μπορεί να μην ξεπερνάνε τη πυκνότητα των 534ppi στην 5.5 ιντσών οθόνη του LG G3, αλλά είναι σαφώς καλύτερα από την full HD ανάλυση. Ο επικεφαλής της LG Display δήλωσε ακόμη πως εξετάζουν τη περίπτωση μείωσης του μεγέθους των pixels ώστε στα επόμενα χρόνια να φτάσουμε τα 600 και 700 ppi.

ΚΑΙ ΝΕΑ LG PHABLETS ΜΕ ANDROID

Επιπρόσθετα, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε την ίδια μέρα με την ανακοίνωση του G3 στη Σεούλ, η εταιρία ανακοίνωσε τα σχέδια της για να κυκλοφορήσει τα νέα LG G Flex 2 και LG Vu 4. Αυτά τα δύο είναι phablets που στην Ευρώπη δεν έχουν γνωρίσει επιτυχία. Η κυκλοφορία θα γίνει μέσα στο δεύτερο μισό του 2014 αλλά αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε.

Όσον αφορά το G Flex, αυτό είναι το πρώτο κυρτό smartphone της εταιρίας και από μόνο του μπορεί να ‘γιατρέψει’ τις γρατζουνιές στο πίσω πλαστικό καπάκι. Σύμφωνα με το @evleaks, η νέα έκδοση θα έχει ένα ακόμα πιο καινοτόμο χαρακτηριστικό από το πλαστικό που γιατρεύεται μόνο του. Λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: