Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Μυστηριώδες LG D830 Προσφέρει 13MP Κάμερα, 4K Βίντεο Και Αργή Κίνηση

Οι τελευταίες διαρροές δείχνουν πως η LG δοκιμάζει τη νέα της ναυαρχίδα με κωδική ονομασία LG D830. Αν και δεν είμαστε σίγουροι για το ποιο μοντέλο είναι, πρόκειται να έχει πολύ καλή κάμερα.

LG D830 Για Γρήγορο Browsing Και Καλή Κάμερα

Οι τελευταίες διαρροές για το LG D830 έγιναν πριν από λίγες ημέρες όταν η συσκευή έγινε δοκιμή στο HTML5Test. Χάρη σε αυτό το test μαθαίνουμε ότι το κινητό μπορεί να εμφανίσει πολύ γρήγορα HTML5 ιστοσελίδες, καθώς επίσης ότι τρέχει το Android 4.4 Kit Kat. Τον Νοέμβριο επίσης μάθαμε μέσω ενός User Agent profile ότι το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει οθόνη με ανάλυση 1080 x 1920 pixels και υποστήριξη δικτύων 4G LTE, standard χαρακτηριστικά για μια ναυαρχίδα πλέον.

Τέλος, χάρη σε ένα άλλο User Agent profile βλέπουμε ότι το D830 θα προσφέρει μια κάμερα ανάλυσης 13 megapixel. Η συσκευή θα έχει την ικανότητα να προβάλει βίντεο ανάλυσης 2160p, κάτι που ισοδυναμεί σε 4K. Επιπλέον, ο χρήστης θα μπορεί να δημιουργεί βίντεο σε πολύ αργή κίνηση στα 120fps. Η ανάλυση αυτού του βίντεο θα είναι στα 720p (HD).

Ο αριθμός του μοντέλου LG D830 είναι πολύ κοντά σε αυτούς των Nexus 5 (LG D820/821) και LG G2 (LG D802), οπότε πιστεύουμε ότι πρόκειται για το επόμενο LG G3 ή το Nexus 6 αν συνεχίσει να το κατασκευάζει η κορεάτικη εταιρία για λογαριασμό της Google.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: