Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Βραβείο Σχεδιασμού Απονεμήθηκε Στο LG G Flex

Το βραβείο iF Design Gold Award 2014 απονεμήθηκε στο LG G Flex επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο την κορεάτικη εταιρία για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του πρώτου της smartphone με κυρτή οθόνη. Η LG κράτησε μετριοπαθή στάση, δηλώνοντας:

“Το G Flex κέρδισε τους επαίνους των κριτών των βραβείων iF, χάρη στην εφαρμογή μίας νέας προσέγγισης στο interface ενός smartphone με την τοποθέτηση πλήκτρων στο πίσω μέρος της συσκευής και την υιοθέτηση μίας κυρτής οθόνης, προσθέτοντας έτσι σημαντικά στην εμπειρία ενός smartphone όσον αφορά την εργονομία και την ποιότητα”.

Να υπενθυμίσουμε ότι το LG G Flex παρουσιάστηκε επίσημα στα τέλη Οκτώβρη και όπως είναι λογικό τα βλέμματα στράφηκαν στην οθόνη του, καθώς είναι η πρώτη κάθετα κυρτή οθόνη σε smartphone. Μοναδικό χαρακτηριστικό της συσκευής αυτής είναι και η ιδιότητά του να αυτοεπισκευάζεται. Η LG έχει επικαλύψει το πίσω μέρος του κινητού με ένα ειδικό υλικό και έτσι μπορεί να “φτιάξει” τις καθημερινές γρατζουνιές μέσα σε λίγα λεπτά. Αν έχετε απορία για το πώς γίνεται αυτό πατήστε εδώ.

Πηγή

.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: