Βραβείο Σχεδιασμού Απονεμήθηκε Στο LG G Flex

Βραβείο Σχεδιασμού Απονεμήθηκε Στο LG G Flex

Το βραβείο iF Design Gold Award 2014 απονεμήθηκε στο LG G Flex επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο την κορεάτικη εταιρία για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του πρώτου της smartphone με κυρτή οθόνη. Η LG κράτησε μετριοπαθή στάση, δηλώνοντας:

“Το G Flex κέρδισε τους επαίνους των κριτών των βραβείων iF, χάρη στην εφαρμογή μίας νέας προσέγγισης στο interface ενός smartphone με την τοποθέτηση πλήκτρων στο πίσω μέρος της συσκευής και την υιοθέτηση μίας κυρτής οθόνης, προσθέτοντας έτσι σημαντικά στην εμπειρία ενός smartphone όσον αφορά την εργονομία και την ποιότητα”.

Να υπενθυμίσουμε ότι το LG G Flex παρουσιάστηκε επίσημα στα τέλη Οκτώβρη και όπως είναι λογικό τα βλέμματα στράφηκαν στην οθόνη του, καθώς είναι η πρώτη κάθετα κυρτή οθόνη σε smartphone. Μοναδικό χαρακτηριστικό της συσκευής αυτής είναι και η ιδιότητά του να αυτοεπισκευάζεται. Η LG έχει επικαλύψει το πίσω μέρος του κινητού με ένα ειδικό υλικό και έτσι μπορεί να “φτιάξει” τις καθημερινές γρατζουνιές μέσα σε λίγα λεπτά. Αν έχετε απορία για το πώς γίνεται αυτό πατήστε εδώ.

Πηγή

.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.