Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το LG G Flex Ποζάρει Στη Κάμερα Δείχνοντας Τη Κυρτότητά Του

LG G Flex hands-on leak

Το LG G Flex για όσους δεν το ξέρουν είναι το κινητό-phablet της LG με τη κυρτή οθόνη. Μπορεί να το είδαμε σε λίγες εικόνες Τύπου, όμως τώρα έχουμε νέες εικόνες και βίντεο επίδειξης.

Οι εικόνες έχουν μοιραστεί σε κάποια κορυφαία blogs του εξωτερικού, και το The Verge από όπου ‘δανειστήκαμε’ τις φωτογραφίες είναι ένα από αυτά. Τις παλιές εικόνες Τύπου που είδαμε για πρώτη φορά μπορείς να τις δεις εδώ, ενώ το Galaxy Round της Samsung που είναι ο μοναδικός ανταγωνιστής του, εδώ. Το κινητό της LG λέγεται πως χάρη στην 6-αρα οθόνη του θα χρησιμοποιείται σε οριζόντια διάταξη (landscape mode) ώστε να εκμεταλλεύεται ο χρήστης την ιδιαιτερότητά του. Ίσως το δούμε να κυκλοφορεί στη Κορέα μέσα στο 2013 σαν απόδειξη ότι η Samsung δεν είναι η μόνη η οποία ασχολείται.

Επιπλέον υπάρχει και το παρακάτω βίντεο από την επίσημη εμφάνισή του στη τηλεόραση της Αργεντινής.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: