Βίντεο Με Το LG G Flex Να Αυτοεπισκευάζεται

Η LG Ανακοίνωσε Το G Flex, Το “Πρώτο Πραγματικά Κυρτό Κινητό” Που Αυτοεπισκευάζεται

LG G Flex

Πέραν του ότι έχει μία εύκαμπτη οθόνη και ένα κάπως εύκαμπτο σασί, το LG G Flex έχει επίσης ένα χαρακτηριστικό που πολλοί θα θέλαμε: αυτοεπισκευάζεται.

Η εταιρία ανέβασε ένα βίντεο στο κορεάτικο κανάλι της στο YouTube στο οποίο δείχνει τη μοναδική δυνατότητα του κινητού να αυτοεπισκευάζεται. Όπως μπορείς να δεις στο βίντεο, η πλάτη του εύκαμπου κινητού γδάρεται συνεχώς και αυτή η ζημιά που αλλού θα ήταν ανεπανόρθωτη, στο G Flex μέσα σε πολύ λίγα λεπτά εξαφανίζεται!

Η LG δεν έχει δώσει ακόμα πληροφορίες σχετικά με αυτή τη μαύρη μαγεία, τι είναι και πως δουλεύει, όμως στη περιγραφή του βίντεο αναφέρει πως μόνο γρατζουνιές που γίνονται με τη καθημερινή χρήση επουλώνονται. Βαθιές γρατζουνιές και άλλες μεγαλύτερες φθορές ίσως να μην είναι δυνατόν να γίνουν καλά. Αν ανακοινώσει τίποτα θα σας ενημερώσουμε ως συνήθως.

Υπάρχουν διάφορες τεχνολογίες εκεί έξω που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να προσφέρουν την ίδια δυνατότητα για χρήση σε smartphone και tablets, και μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές συσκευών θα υιοθετήσουν κάποια από αυτές στο εγγύς μέλλον. Θα είναι σίγουρα ακόμα καλύτερο να δούμε κάτι παρόμοιο σε smartwatch ρολόγια.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.