Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Βίντεο Με Το LG G Flex Να Αυτοεπισκευάζεται

LG G Flex

Πέραν του ότι έχει μία εύκαμπτη οθόνη και ένα κάπως εύκαμπτο σασί, το LG G Flex έχει επίσης ένα χαρακτηριστικό που πολλοί θα θέλαμε: αυτοεπισκευάζεται.

Η εταιρία ανέβασε ένα βίντεο στο κορεάτικο κανάλι της στο YouTube στο οποίο δείχνει τη μοναδική δυνατότητα του κινητού να αυτοεπισκευάζεται. Όπως μπορείς να δεις στο βίντεο, η πλάτη του εύκαμπου κινητού γδάρεται συνεχώς και αυτή η ζημιά που αλλού θα ήταν ανεπανόρθωτη, στο G Flex μέσα σε πολύ λίγα λεπτά εξαφανίζεται!

Η LG δεν έχει δώσει ακόμα πληροφορίες σχετικά με αυτή τη μαύρη μαγεία, τι είναι και πως δουλεύει, όμως στη περιγραφή του βίντεο αναφέρει πως μόνο γρατζουνιές που γίνονται με τη καθημερινή χρήση επουλώνονται. Βαθιές γρατζουνιές και άλλες μεγαλύτερες φθορές ίσως να μην είναι δυνατόν να γίνουν καλά. Αν ανακοινώσει τίποτα θα σας ενημερώσουμε ως συνήθως.

Υπάρχουν διάφορες τεχνολογίες εκεί έξω που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να προσφέρουν την ίδια δυνατότητα για χρήση σε smartphone και tablets, και μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές συσκευών θα υιοθετήσουν κάποια από αυτές στο εγγύς μέλλον. Θα είναι σίγουρα ακόμα καλύτερο να δούμε κάτι παρόμοιο σε smartwatch ρολόγια.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: