Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το LG G Flex Είναι Πραγματικά Εύκαμπτο

LG G Flex

Το LG G Flex είναι ένα πραγματικά καινοτόμο κινητό με μια κυρτή οθόνη, όμως σε αντίθεση με το Galaxy Round της Samsung, είναι πραγματικά εύκαμπτο! Το πασίγνωστο blog του εξωτερικού με όνομα engadget δημοσίευσε ένα βίντεο δείχνοντας πως άμα πιέσεις το κινητό, αυτό θα λυγίσει και θα λειτουργήσει κανονικά. Βέβαια όχι με μεγάλη κλίση, αλλά η αρχή έχει γίνει.

Το κινητό είναι εξολοκλήρου φτιαγμένο από πλαστικό επιτρέποντας να λυγίζει κάπως εύκολα χωρίς σπάει. Στην καθημερινή ζωή αυτό δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, όχι όμως για τον κόσμο της Πληροφορικής, αφού αυτό είναι κάτι που θα θεωρείται δεδομένο στο κοντινό μέλλον και δεν θα είναι λίγα τα έξυπνα ρολόγια που θα έχουν τέτοιου είδους οθόνη.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του LG G Flex που το κάνει μοναδικό και θα χρησιμοποιείται επίσης κατά κόρον στο μέλλον είναι η δυνατότητα να αυτο-κατασκευάζεται. Έτσι αν υπάρχουν γρατζουνιές στο πίσω μέρος του κινητού από την χρήση μέσα στην μέρα θα εξαφανίζονται. Η τεχνολογία που έχει χρησιμοποιήσει η LG είναι τρομερή και θα ήταν ασύλληπτη μια δεκαετία πριν.

Για να δεις το βίντεο πήγαινε εδώ γιατί για κάποιο λόγο επιτρέπεται να προβάλλεται μόνο στο engadget.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: