Το LG G Flex Είναι Πραγματικά Εύκαμπτο

Το LG G Flex Είναι Πραγματικά Εύκαμπτο

LG G Flex

Το LG G Flex είναι ένα πραγματικά καινοτόμο κινητό με μια κυρτή οθόνη, όμως σε αντίθεση με το Galaxy Round της Samsung, είναι πραγματικά εύκαμπτο! Το πασίγνωστο blog του εξωτερικού με όνομα engadget δημοσίευσε ένα βίντεο δείχνοντας πως άμα πιέσεις το κινητό, αυτό θα λυγίσει και θα λειτουργήσει κανονικά. Βέβαια όχι με μεγάλη κλίση, αλλά η αρχή έχει γίνει.

Το κινητό είναι εξολοκλήρου φτιαγμένο από πλαστικό επιτρέποντας να λυγίζει κάπως εύκολα χωρίς σπάει. Στην καθημερινή ζωή αυτό δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, όχι όμως για τον κόσμο της Πληροφορικής, αφού αυτό είναι κάτι που θα θεωρείται δεδομένο στο κοντινό μέλλον και δεν θα είναι λίγα τα έξυπνα ρολόγια που θα έχουν τέτοιου είδους οθόνη.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του LG G Flex που το κάνει μοναδικό και θα χρησιμοποιείται επίσης κατά κόρον στο μέλλον είναι η δυνατότητα να αυτο-κατασκευάζεται. Έτσι αν υπάρχουν γρατζουνιές στο πίσω μέρος του κινητού από την χρήση μέσα στην μέρα θα εξαφανίζονται. Η τεχνολογία που έχει χρησιμοποιήσει η LG είναι τρομερή και θα ήταν ασύλληπτη μια δεκαετία πριν.

Για να δεις το βίντεο πήγαινε εδώ γιατί για κάποιο λόγο επιτρέπεται να προβάλλεται μόνο στο engadget.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.