Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

LG G Pad: Αποκαλύφθηκαν Τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τους

Ένα μήνα πριν, η οικογένεια LG G Pad απέκτησε τρία νέα tablets, το καθένα σε διαφορετικό μέγεθος. Τότε η LG δεν μας είχε ανακοινώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και το μόνο που ξέραμε είναι τα μεγέθη τους. Τα τρία tablets λοιπόν είναι στις 7, 8 και 10.1 ίντσες, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αρχίσει η κυκλοφορία τους στην Ευρώπη, σε άγνωστη προς το παρών τιμή. Ο CEO της LG, Dr. Jong-seok Park, δήλωσε:

Η LG κατανοεί ότι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές ανάγκες και γι’ αυτό θέλουμε να παρέχουμε μια σειρά επιλογών σε μέγεθος, εμφάνιση και τιμή συνδυάζοντας τις καλύτερες τεχνολογίες της εταιρείας. Με τα νέα μας tablets, δίνουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να επιλέξουν μια συσκευή που καλύπτει τις ανάγκες τους.

Πάμε να δούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών.

Το LG G Pad 7.0 είναι το μικρότερο σε μέγεθος tablet και διαθέτει οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 1280 x 800, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και αποθηκευτικό χώρο 8GB επεκτάσιμο με microSD. Η κάμερα του είναι στα 3ΜΡ, η εμπρόσθια στα 1.3ΜΡ, το μέγεθος της μπαταρίας του είναι 4000mAh και τρέχει Android 4.4 KitKat.

Επόμενο το LG G Pad 8.0, ένα tablet που ενσωματώνει οθόνη 8 ιντσών ανάλυσης 1280×800, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και αποθηκευτικό χώρο στα 16GB, επεκτάσιμος με microSD. Η κύρια κάμερα του είναι 5ΜΡ, η δευτερεύουσα 1.3ΜΡ, η μπαταρία του φτάνει τα 4200mAh και το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.4 KitKat.

Τέλος, το LG G Pad 10.1, δηλαδή το tablet με οθόνη στις 10.1 ίντσες και ανάλυσης 1280x 800. Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και αποθηκευτικό χώρο στα 16GB, επεκτάσιμο με microSD. Η κάμερα του είναι στα 5ΜΡ, η εμπρόσθια στα 1.3ΜΡ, ενώ το μέγεθος της μπαταρίας του ανέρχεται στα 8000mAh. Λειτουργικό σύστημα φυσικά το Android 4.4 KitKat.

Και οι τρεις συσκευές διαθέτουν τις λειτουργίες QPair 2.0, Smart Keyboard και KnockCode.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: