Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

LG G Pro 2, Αναμένεται Να Είναι 6-Ιντσο Με Αισθητήρα Αποτυπωμάτων

Η LG και η Sony φέτος θα τα βάλουν για τα καλά με τη Samsung, με την πρώτη να ετοιμάζει μια ισχυρή ναυαρχίδα στη κατηγορία των phablets με όνομα LG G Pro 2. Το G Pro 2 θα είναι ο διάδοχος του LG Optimus G Pro και θα παρουσιαστεί ταυτόχρονα με το LG G3. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, και τα δύο αυτά κινητά θα ενσωματώνουν έναν αισθητήρα για ανάγνωση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων αλλά δεν έγινε γνωστό το αν θα είναι στο μπροστινό μέρος τους ή στο πίσω μαζί με τα άλλα κουμπιά.

Στα χαρακτηριστικά του LG G Pro 2, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες φήμες, θα βρούμε μια μεγάλη οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση full HD, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 της Qualcomm και 3GB μνήμη RAM. Προηγούμενες φήμες ήθελαν το phablet να διαθέτει 5,9 ιντσών με τη διπλάσια ανάλυση (QHD, 1440 x 2560 pixels) όμως τώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιες από τις δύο επιλογές ισχύουν. Από φέτος πάντως θα βλέπουμε ναυαρχίδες με οθόνες ανάλυσης QHD, και ακριβώς για αυτό το λόγο η LG θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τέτοια ανάλυση αν θέλει να τα βάλει με τα Note.

Και τις δύο ναυαρχίδες της LG θα τις δούμε να παρουσιάζονται στην έκθεση MWC στα τέλη Φεβρουαρίου, οπότε εκεί θα μάθουμε τι ισχύει.

Πηγές: α, β

Μοιράσου το με τους φίλους σου: