Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η LG Ετοιμάζει Το LG G2 Compact Και Βραχιόλι Που Γίνεται Πενάκι

H LG έχει ήδη ανακοινώσει την μικρότερη έκδοση του LG G2, λίγο πριν την έκθεση MWC 2014, το LG G2 mini. Η ονομασία ίσως ξεγελάει, καθώς η συσκευή θα έρθει με πολύ καλά χαρακτηριστικά και την περιμένουμε τον Απρίλιο, σε τιμή περίπου 300-400 ευρώ. Παρόλα αυτά, το PhoneΑrena δημοσίευσε μια εικόνα που μας πληροφορεί ότι η κορεάτικη εταιρία έχει κατοχυρώσει την ονομασία G2 Compact. Ενδεχομένως λοιπόν ίσως δούμε μέσα στο χρόνο άλλη μια έκδοση του LG G2 με καλύτερα χαρακτηριστικά από αυτά του G2 mini.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Άλλη μια είδηση που αφορά την LG, μας έρχεται αυτή τη φορά από το Evleaks και αφορά την κατηγορία των wearable αξεσουάρ. H LG λοιπόν, φαίνεται ότι ετοιμάζεται να λανσάρει μια πρωτότυπη ιδέα, ένα βραχιόλι που μετατρέπεται σε πενάκι. Το βραχιολάκι αυτό θα τυλίγεται γύρω από το καρπό και όποτε επιθυμεί ο χρήστης θα το ισιώνει και θα μετατρέπεται σε πενάκι για το smartphone ή το tablet. Το εν λόγο αξεσουάρ θα είναι φτιαγμένο μόνο για αυτή τη χρήση – δεν θα ενσωματώνει καμία τεχνολογία και θα κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα.

LG stylus bracelet

Πηγές: α,β

Μοιράσου το με τους φίλους σου: