Το LG G2 mini Έρχεται Ευρώπη Στα €350

Ανακοινώθηκε Το LG G2 Mini Πριν Την MWC 2014

LG G2 Mini

Το LG G2 mini έρχεται με ικανοποιητικά τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά η τιμή που αποφάσισε η LG να το πουλάει στην Ευρώπη ίσως να μην βοηθάει στις πωλήσεις του.

Το smartphone δεν έχει έρθει επίσημα στην Ευρώπη, όμως μεγάλα καταστήματα ήδη το έβαλαν στους καταλόγους τους. Το Amazon (Γερμανίας και Ισπανίας) κοστολογεί το LG G2 mini με τιμή €350, ενώ το Media Markt έχει και αυτό την ίδια τιμή. Η επίσημη κυκλοφορία του κινητού θα γίνει αύριο, 31 Μαρτίου. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι αυτό με τον Snapdragon επεξεργαστή (τέσσερις Cortex-A7 επεξεργαστές, Adreno 305 GPU, 4G LTE).

Αν σκεφτούμε πως το Moto G της Motorola κοστίζει λιγότερο από €200 και προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά τότε το G2 mini στα €350 θα έχει ένα σοβαρό ανταγωνιστή που άνετα θα ‘κλέβει’ τις πωλήσεις του.

Πηγή

Σχετικά νέα

1 Response

  1. Προφανώς βλέπουν πόσο πουλάει το z1 compact και βγάζουν κάτι αντίστοιχο…πολύ καλό αυτό..να στρέφονται οι εταιρίες προς τις ανάγκες του κόσμου…θα μπορούσε όμως ννα είχε λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά για να είναι ισοδύναμο με το xperia….κυρίως η διαφορά στην κάμερα είναι τεράστια (21mp το xperia εναντι 13mp το lg)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.