Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Αυτό Είναι Το Πίσω Μέρος Του LG G3

Είναι μήνες που ακούμε για το επερχόμενο LG G3 και την 2K οθόνη του, αλλά τώρα βγήκε στη δημοσιότητα η πρώτη υποτιθέμενη φωτογραφία του. Δυστυχώς η φωτογραφία δεν είναι υψηλής ποιότητας και δείχνει μόνο ένα μέρος του πίσω μέρους κινητού.

Ο σχεδιασμός του νέου LG G3 -στο πίσω μέρος- είναι παρόμοιος με του LG G2 και διαθέτει τα ίδια κουμπιά (για αυξομείωση της έντασης και ενέργειας) κάτω από τη κάμερα. Δίπλα στην κάμερα μπορούμε να διακρίνουμε το LED φλας, αλλά κάτι που μένει μυστήριο είναι η ‘τρύπα’ στα αριστερά της κάμερας. Θα μπορούσε να είναι δεύτερο LED φλας, όμως δεν μοιάζει καθόλου με LED φλας. Ίσως αισθητήρας μέτρησης καρδιακών παλμών όπως στο Galaxy S5;

Οι σημειώσεις κάτω από το κινητό αναφέρουν σταθεροποιητή εικόνας (OIS+) καθώς και 16 και 32GB χωρητικότητα. Αναφέρονται επίσης 2GB και 3GB για τη μνήμη RAM, όμως δεν έχουμε ακούσει ακόμα φήμες πως η LG ετοιμάζει δύο ξεχωριστές εκδόσεις του G3 με διαφορετική μνήμη.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: