Το LG G3 Λειτουργεί Κανονικά Μετά Από 2 Ώρες Κάτω Από Το Νερό

Το LG G3 Λειτουργεί Κανονικά Μετά Από 2 Ώρες Κάτω Από Το Νερό

LG G3 water resist

Η κορεάτικη ναυαρχίδα LG G3 εκτός από τα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά της, φαίνεται ότι έχει ικανότητες που δεν έχουν επισημανθεί, όπως αυτή της αδιάβροχης προστασίας. Η συσκευή δεν έχει λάβει την IP πιστοποίηση (Ingress Protection Certifications) για προστασία ενάντια στο νερό και την σκόνη, αλλά από ότι αποδεικνύεται στο βίντεο παρακάτω, το LG G3 άντεξε κάτω από το νερό για 2 ώρες χωρίς να έχει επηρεαστεί καμία του λειτουργία.

Η LG εξηγεί τον λόγο που δεν έλαβε την συγκεκριμένη πιστοποίηση, αναφέροντας ότι δεν της αρέσουν οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις σχετικά τις συσκευές της και επιπλέον θεωρεί ότι οι προδιαγραφές που έχουν τεθεί για την πιστοποίηση δεν είναι σαφής. Λόγου χάρη, όταν μια συσκευή πιστοποιημένη για αντίσταση στο νερό για 30 λεπτά, μείνει βυθισμένη 29 λεπτά, τότε στο αμέσως επόμενο βούτηγμα αρχίζει μια νέα περίοδος 30 λεπτών ή έχει ακόμα το εναπομείναντα 1 λεπτό ζωής;

Επίσης, στην LG θεωρούν ότι αν μια συσκευή έχει την εν λόγο πιστοποίηση, μπορεί αφενός να αντέχει στις σταγόνες του νερού, αφετέρου όμως σε μια σφοδρή πτώση στο νερό, η αντίσταση της συσκευής δεν θα είναι ικανή να αποτρέψει τον κίνδυνο. Όπως και να έχει, το LG G3 αποδεδειγμένα πλέον βυθίστηκε στο νερό για δύο ολόκληρες ώρες και συνέχισε να λειτουργεί ανεπηρέαστο. Η LG κατάφερε, ίσως και άθελά της, χάρη στην στιβαρότητα κατασκευής και στης καλής ποιότητας υλικά να δώσει στην συσκευή μια αδιάβροχη προστασία.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.