Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

LG G3: Οι Πρώτες Φωτογραφίες Που Το Αποκαλύπτουν Ξεκάθαρα

Ενώ όλοι αναμένουμε την παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας LG G3, έρχονται δύο φωτογραφίες που αποκαλύπτουν ξεκάθαρα την εμπρόσθια και τη πίσω όψη της συσκευής. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε πολλά πράγματα επί του θέματος, καθώς η LG φαίνεται ότι ήταν σχετικά προσεχτική στις διαρροές του G3 που αφορούσαν την εμφάνισή του.

Η πρώτη φωτογραφία, όπως βλέπετε στην αρχή του άρθρου, αποκαλύπτει την μπροστινή όψη της συσκευής και το κάτω μέρος. Η συσκευή έχει λεπτά περιθώρια ενώ δεν υπάρχουν φυσικά κουμπιά. Στο κάτω μέρος υπάρχει η microUSB 2.0 θύρα και η είσοδος για τα ακουστικά. Παρατηρούμε ότι η LG έβγαλε τα ηχεία της συσκευής από το κάτω μέρος και το μετέφερε στην πλάτη του, μια κίνηση που προσωπικά δεν με εντυπωσίασε καθόλου.

Στην δεύτερη εικόνα, στο τέλος του άρθρου, βλέπουμε το κινητό στο πίσω του μέρος και επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι η LG το προτίμησε μια ακόμη φορά για να τοποθετήσει εκεί τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης και το κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής. Επίσης φαίνεται το διπλό φλας κάμερα στα δεξιά του κινητού, ενώ από τα αριστερά δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να είναι αυτό.

Η κορεάτικη εταιρία έχει προγραμματίσει την επίσημη παρουσίαση της συσκευής στις 27 Μαΐου, ένα γεγονός που θα λάβει μέρος σε έξι διαφορετικές πόλεις.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: