ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – LG G3 Stylus: Η Νέα Phablet Συσκευή Από Την LG Με Γραφίδα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – LG G3 Stylus: Η Νέα Phablet Συσκευή Από Την LG Με Γραφίδα

LG G3 Stylus

Μετά την παρουσίαση του LG G3, αλλά και την επίσημη ανακοίνωση της μικρότερης έκδοσης της ναυαρχίδας LG G3 Beat (που θα το γνωρίσουμε στην χώρα μας ως LG G3s), η κορεάτικη εταιρία αποφάσισε να επεκτείνει την οικογένεια των κορυφαίων smartphones με μια phablet συσκευή. Η διαρροή έγινε από ένα διαφημιστικό βίντεο της ίδιας της LG που αφορούσε το LG G3 Beat και στο τέλος του βίντεο φαινόταν μια συσκευή με την ίδια σχεδιαστική γραμμή των συσκευών G3, αλλά με μεγαλύτερη οθόνη από αυτή της ναυαρχίδας της, με γραφίδα που αποθηκεύεται σε ειδική θήκη στο πίσω μέρος του κινητού και με την ονομασία LG G3 Stylus.

Το LG G3 Stylus λοιπόν θα είναι η επόμενη πρόταση της εταιρίας που έρχεται ως απάντηση στο επερχόμενο Samsung Galaxy Note 4. Η σειρά Stylus φαίνεται ότι θα αντικαταστήσει την σειρά G Pro που δεν γνώρισε την επιτυχία που της αναλογούσε. Περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή είναι ακόμη νωρίς για να υπάρξουν, ενώ πιθανότατα να παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση IFA Berlin 2014 τον Σεπτέμβριο. Δυστυχώς το διαφημιστικό βίντεο που το απεικονίζει αφαιρέθηκε.

Ενημέρωση: Τελευταίες φήμες λένε ότι διαθέτει χαμηλότερα χαρακτηριστικά από το G3, επομένως δεν είναι ανταγωνιστής του Note.

Πηγή: CNET

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.