Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

LG G3: Εικόνες Αποκαλύπτουν Το Ανανεωμένο Γραφικό Περιβάλλον

Οι διαρροές για το LG G3 συνεχίζονται: μετά την αποκάλυψη όλου του κινητού, βλέπουμε πως θα μοιάζει το γραφικό του περιβάλλον.

Όλες οι φωτογραφίες που διέρρευσαν, διέρρευσαν από το @evleaks μόνο που η πρώτη αφαιρέθηκε για άγνωστο λόγο. Η πρώτη εικόνα είναι screenshot από την αρχική οθόνη του κινητού ενώ οι άλλες εικόνες είναι renders της LG αποκαλύπτοντας την μινιμαλιστική, νέα, οθόνη κλειδώματος για την οποία δεν έχουμε να πούμε και πολλά.

Όσον αφορά το πρώτο screenshot, πλέον βλέπουμε ξεκάθαρα τον επίπεδο σχεδιασμό που διάλεξαν οι Κορεάτες για να κοσμήσουν την ναυαρχίδα τους. Όλα τα εικονίδια και τα widgets είναι flat, το προεπιλεγμένο φόντο τώρα είναι μια χρωματιστή εικόνα φτιαγμένη στον υπολογιστή και η μπάρα πλοήγησης έχει αποκτήσει ένα ακόμα κουμπί δίπλα στο κουμπί με τα ανοιχτά apps. Με το πάτημα του τέταρτου κουμπιού κατεβαίνει από μόνη της η μπάρα ειδοποιήσεων.

Το LG G3 θα παρουσιαστεί στις 27 Μαΐου, οπότε περιμένουμε και νέες διαρροές μέχρι τότε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: