Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το LG G3 Θα Κόστιζε $300 Παραπάνω Αν Είχε Μεταλλική Κατασκευή

LG G3 colors

Το LG G3 αποτελεί τη φετινή ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρίας και πρόκειται για μια συσκευή με πλαστική και όχι μεταλλική κατασκευή όπως πολλοί ήλπιζαν να δουν. Το πλαστικό κατασκευής του κινητού ονομάζεται επίσημα από την εταιρία «metallic» και είναι πλαστικό με μεταλλικά στοιχεία.

Τον λόγο που η εταιρία δεν προτίμησε μεταλλικά υλικά για την συσκευή εξηγεί ο υπεύθυνος της LG για το σχεδιασμό των φορητών συσκευών, Chul Bae Lee. Ο κύριος λόγος λοιπόν, δεν είναι άλλος από το τελικό κόστος. Ένα LG G3 με μεταλλικό σώμα θα κόστιζε 300 δολάρια παραπάνω από την παρούσα κοστολόγηση του, δηλαδή κοντά στα $900, μια τιμή που όπως είναι λογικό θα το καθιστούσε ανίκανο να ανταγωνιστεί τις αντίπαλες προτάσεις των άλλως εταιριών.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Bae Lee, το πλαστικό προτιμήθηκε για πρακτικούς λόγους επίσης, καθώς ήταν το μόνο υλικό που μπορούσε να δώσει στην συσκευή μια compact αίσθηση, παρόλο που η οθόνη του φτάνει στις 5,5 ίντσες. Επίσης επέτρεψε τα περιθώρια της οθόνης να είναι εξαιρετικά λεπτά, όπως επίσης λεπτές διαστάσεις έχει το πλαστικό στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης. Ένα μεταλλικό LG G3 θα ήταν λοιπόν πιο μεγάλο, πιο βαρύ και θα γλιστρούσε εύκολα από το χέρι.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: