Τεράστια Διαρροή Αποκαλύπτει Πλήρως Το LG G4

Τεράστια Διαρροή Αποκαλύπτει Πλήρως Το LG G4

Η νέα ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρίας θα παρουσιαστεί επίσημα σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου, ωστόσο λίγες μέρες νωρίτερα έγινε μια μεγάλη διαρροή φωτογραφιών που μας αποκάλυψαν πλήρως το νέο LG G4. Η διαρροή πραγματοποιήθηκε από επίσημη ιστοσελίδα της LG Electronics, όπου η νέα ναυαρχίδα ήταν online για μερικές ώρες μέχρι να την κατεβάσει η εταιρία.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες παρακάτω, η LG επέλεξε να κατασκευάσει το πίσω μέρος της συσκευής από γνήσιο δέρμα, το οποίο θα κυκλοφορήσει μάλιστα σε διάφορες αποχρώσεις, δίνοντας στο LG G4 μια premium αίσθηση και κάνοντας το την ομορφότερη ναυαρχίδα για το 2015 (αν και αυτό είναι αντικειμενικό…). Μάλιστα το πίσω μέρος του smartphone είναι εξαιρετικά προσεγμένο έχοντας μια ραφή στο κέντρο και το λογότυπο του G4 χαραγμένο στο κάτω μέρος. Η LG θα το κυκλοφορήσει και με πλαστικό καπάκι, όπως τα προηγούμενα μοντέλα της, ωστόσο αισθητικά ομορφότερο και ελάχιστα πιο παχύ σε σχέση με το περσινό μοντέλο, στα 8.9 χιλιοστά.

Η συσκευή διαθέτει κυρτό σχεδιασμό και όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, έχει επιβεβαιωθεί ότι το LG G4 θα ενσωματώνει μια οθόνη στις 5,5 ίντσες με ανάλυση 2560×1440 pixels, αποσπώμενη μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh, υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD, ενώ η κύρια κάμερα του θα τραβάει με ανάλυση 16MP, με διάφραγμα F/1.8 και οπτικό σταθεροποιητή (κατασκευασμένη από την LG). Σημαντικό ρόλο στη λήψη θα έχει επίσης ο αισθητήρας υπερύθρων που είναι τοποθετημένος δίπλα στον φακό. Η εμπρόσθια θα είναι στα 8MP και η συσκευή θα τρέχει το Android Lollipop με το νέο γραφικό περιβάλλον UX 4.0.

Όχι επιβεβαιωμένα, αλλά σχεδόν σίγουρα, μπορούμε να πούμε επίσης ότι το LG G4 θα διαθέτει το chipset Qualcomm Snapdragon 810 με οκταπύρηνο επεξεργαστή και η μνήμη RAM 3GB. Τέλος, όπως κάθε χρόνο η εταιρία θα κυκλοφορήσει μια επίσημη flip cover θήκη σε διάφορα χρώματα, με σχεδιασμό παρόμοιο με την περσινή.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.