Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

LG G4 Teardown: Το Ευκολότερο Στην Επισκευή Android Smartphone

Η νέα ναυαρχίδα LG G4 πέρασε από τα χέρια της MyDrivers όπου έγινε βίδες για να αποκαλυφθεί ο βαθμός δυσκολίας που έχει μια ενδεχόμενη επισκευή του. Από το teardown διαπιστώθηκε ότι η ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρίας είναι το ευκολότερο Android smartphone όσον αφορά την επισκευή του, αφού αν αφαιρεθεί η μπαταρία και κάποιες βίδες έχεις πρόσβαση στο εσωτερικό του επιδιορθώνοντας με ευκολία ότι επιθυμείς.

Άλλωστε η LG ποτέ δεν προτίμησε τους περίπλοκους σχεδιασμούς -ακόμα και τα smartwatches της εύκολα επισκευάζονται- και δεν απαρνήθηκε την ιδέα της αποσπώμενης μπαταρίας, ενώ οι τιμές των ανταλλακτικών σε περίπτωση βλάβης είναι μέσα σε λογικά πλαίσια. Να υπενθυμίσουμε ότι στα αντίστοιχα teardown των Samsung Galaxy S6 και HTC One M9 αποδείχτηκε ότι είναι μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας της επισκευής τους, με το δεύτερο μάλιστα να αναδεικνύεται ως η δυσκολότερη στη διαδικασία του teardown ναυαρχίδα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: