Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

LG G4, Έρχεται Με 3K Οθόνη Χωρίς Γραφίδα

LG G3 (2)

Η LG πέρσι πρωτοπόρησε κυκλοφορώντας το LG G3 με 2K ανάλυση οθόνης, και φέτος θέλει να πρωτοπορήσει ξανά με το LG G4. Σύμφωνα με ένα αρχείο που διέρρευσε με τις πληροφορίες του μοντέλου (UA-Profile), το νέο LG G4 θα σπάσει το φράγμα των 1440 x 2560 pixels και θα διαθέτει ανάλυση 1620 x 2880 pixels!

Το αρχείο που διέρρευσε από το blog MyLGPhones αναφέρεται στο κινητό με αριθμό μοντέλου LG-VS999 – αυτό λέγεται ότι είναι η έκδοση του G4 για τον πάροχο Verizon στις ΗΠΑ. Πληροφοριακά, το LG G3 για την Verizon έχει αριθμό LG-VS985. Εφόσον ο αριθμός είναι λίγο μεγαλύτερος από του G3, τότε μιλάμε για το G4. Το αρχείο δεν αναφέρει τη διαγώνιο της οθόνης, οπότε δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τον αριθμό των pixels ανά ίντσα (ppi).

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από το ίδιο ιστολόγιο, το G4 δεν θα εφοδιάζεται με γραφίδα όπως είχε διαρρεύσει αρχικά. Αντιθέτως, θα υπάρχει μια κατώτερη έκδοση του G4 με τίτλο LG G4 Stylus η οποία θα διαδέχεται το LG G3 Stylus. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν έχουν αποκαλυφθεί, πέρα από τη ταπεινή ανάλυση της οθόνης που φτάνει τα 720×1280 pixels.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: