Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το LG G4 Θα Ανακοινωθεί Τον Απρίλιο

LG G4 predecessor

Με την προσοχή όλων στραμμένη στις HTC και Samsung που ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τις νέες ναυαρχίδες τους στην Mobile World Congress, οι πληροφορίες που έχουμε για το LG G4 είναι ελάχιστες. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι μπορεί να έχει 3K ανάλυση και όχι γραφίδα όπως είχε διαρρεύσει αρχικά.

Οι νέες πληροφορίες που έχουμε τώρα έρχονται από την Korean Times αφορούν την παρουσίαση του κινητού, η οποία λέγεται πως δεν θα γίνει κατά τη διάρκεια της έκθεσης Mobile World Congress 2015 στη Βαρκελώνη (2-5 Μαρτίου), αλλά μέσα στον Απρίλιο. Εάν η φήμη αυτή βγει αληθινή, τότε η LG πολύ έξυπνα θα αποφύγει την άμεση αντιπαράθεση με τις ναυαρχίδες των άλλων εταιρειών. Επίσης θα της δώσει τον χρόνο να τελειοποιήσει την συσκευή της.

Οι παραπάνω πληροφορίες του κορεάτικου μέσου εν μέρει επιβεβαιώνονται από ένα στέλεχος της LG που μέσα στον Ιανουάριο, όταν ανακοίνωσαν τα οικονομικά αποτελέσματα, έκανε την αποκάλυψη ότι το κινητό δεν θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης έκθεσης. Μένει να δούμε αν ο Απρίλιος είναι ο σωστός μήνας.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: