Το LG G4 Θα Ανακοινωθεί Τον Απρίλιο

LG G3: Το Κινητό Με Την Πιο Εντυπωσιακή Οθόνη Ανακοινώθηκε

LG G4 predecessor

Με την προσοχή όλων στραμμένη στις HTC και Samsung που ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τις νέες ναυαρχίδες τους στην Mobile World Congress, οι πληροφορίες που έχουμε για το LG G4 είναι ελάχιστες. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι μπορεί να έχει 3K ανάλυση και όχι γραφίδα όπως είχε διαρρεύσει αρχικά.

Οι νέες πληροφορίες που έχουμε τώρα έρχονται από την Korean Times αφορούν την παρουσίαση του κινητού, η οποία λέγεται πως δεν θα γίνει κατά τη διάρκεια της έκθεσης Mobile World Congress 2015 στη Βαρκελώνη (2-5 Μαρτίου), αλλά μέσα στον Απρίλιο. Εάν η φήμη αυτή βγει αληθινή, τότε η LG πολύ έξυπνα θα αποφύγει την άμεση αντιπαράθεση με τις ναυαρχίδες των άλλων εταιρειών. Επίσης θα της δώσει τον χρόνο να τελειοποιήσει την συσκευή της.

Οι παραπάνω πληροφορίες του κορεάτικου μέσου εν μέρει επιβεβαιώνονται από ένα στέλεχος της LG που μέσα στον Ιανουάριο, όταν ανακοίνωσαν τα οικονομικά αποτελέσματα, έκανε την αποκάλυψη ότι το κινητό δεν θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης έκθεσης. Μένει να δούμε αν ο Απρίλιος είναι ο σωστός μήνας.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.