Έρχεται Το LG G4 Με G-Pen Ως Ανταγωνιστής Του Samsung Galaxy Note 4;

Έρχεται Το LG G4 Με G-Pen Ως Ανταγωνιστής Του Samsung Galaxy Note 4;

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πληθαίνουν οι φήμες που σχετίζονται με τις νέες ναυαρχίδες των κορυφαίων κατασκευαστριών. Το πρώτο μεγάλο τεχνολογικό γεγονός, η έκθεση CES 2015, πλησιάζει και ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα παρουσιαστούν εκεί κάποιες από τις κορυφαίες προτάσεις των εταιριών, όπως το Samsung Galaxy S6 που φημολογείται τον τελευταίο καιρό ότι θα παρουσιαστεί εκείνες τις μέρες, και όχι στις αρχές Μαρτίου όπως και είναι αναμενόμενο.

Οι φήμες τώρα εστιάζουν στη νέα ναυαρχίδα της LG, LG G4. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η κορεάτικη εταιρία έχει τη πρόθεση να διαθέσει στην επερχόμενη ναυαρχίδα τη γραφίδα G-Pen, που σε συνδυασμό με τη μεγάλη σε ίντσες οθόνη της θα μπορεί να ανταγωνιστεί το Samsung Galaxy Note 4, που αναμφισβήτητα κυριαρχεί στον χώρο των phablets.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το LG G4 θα ενσωματώνει οθόνη στις 5,3 ίντσες με ανάλυση 2560×1440 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 810 στα 64-bit και μνήμη RAM 4GB. Η κύρια κάμερα του θα είναι στα 20,7MP, η χωρητικότητα της μπαταρίας του θα φτάνει τα 3500mAh και θα τρέχει φυσικά το Android 5.0 Lollipop.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.