Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το LG G4 Αντιμετωπίζει Προβλήματα Με Την Οθόνη Αφής

LG G4 Ceramic

Το LG G4 θεωρείται δικαιολογημένα από τα καλύτερα smartphones του 2015, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τέλειο. Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι υπάρχουν προβλήματα με την οθόνη αφής τους, ενώ η LG από τη μεριά της δεν αναγνωρίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το μέλος ‘liamR’ των γνωστών forums XDA Developers ανάφερε ότι η οθόνη αφής του δεν αναγνωρίζει όλα τα πατήματα του χρήστη. Μερικοί χρήστες απάντησαν ότι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και στη ψηφοφορία που δημιούργησε ο ‘liamR’ το περίπου 60% απάντησε ότι έχει πρόβλημα (οι μισοί από αυτούς χρησιμοποιούν κάποια προστασία οθόνης) και το 40% δήλωσε ότι δεν έχει προβλήματα.

Όσοι έχουν πρόβλημα έχουν παρατηρήσει ότι το G4 καθυστερεί να αναγνωρίσει το πάτημα ή δεν το αναγνωρίζει καθόλου. Αυτό οδηγεί στη προβληματική λειτουργία των Knock On και Knock Code, δύο χαρακτηριστικών της LG για το ξεκλείδωμα της συσκευής. Με το πρώτο ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει το κινητό πατώντας την οθόνη και με το δεύτερο μπορεί να το ξεκλειδώσει πατώντας 2 με 8 φορές σε τέσσερα προκαθορισμένα σημεία στην οθόνη.

Άμα έχετε ήδη αγοράσει τη ναυαρχίδα της LG μπορείτε να κατεβάσετε αυτή την εφαρμογή από το Play Store για να δοκιμάσετε την αφή. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προ-εγκατεστημένο εργαλείο του LG G4 ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

  1. Ανοίγετε την εφαρμογή τηλεφώνου (Dialer) και πληκτρολογείτε 277634#*# για να μπείτε στο Service Menu.
  2. Πηγαίνετε στο Device Test -> Service Menu – Manual Test -> Touch Draw Test – Manual.
  3. Εκεί μπορείτε να πατήσετε ή να σύρετε το δάχτυλό σας για να δείτε αν ‘χάνει’ πατήματα.

Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται για πρόβλημα λογισμικού έτσι ώστε με update η LG να το διορθώσει.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: