Το LG G5 θα ανακοινωθεί στις 21 Φεβρουαρίου

Το LG G5 θα ανακοινωθεί στις 21 Φεβρουαρίου

Η LG έστειλε προσκλήσεις στον Τύπο για μια εκδήλωση στις 21 Φεβρουαρίου όπου αναμένεται να ανακοινώσει τη φετινή της ναυαρχίδα. Το LG G5. Αν και η εικόνα στη πρόσκληση δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με το πολυαναμενόμενο κινητό, μια αναφορά από τη KoreaTimes (επικαλούμενη έναν ανώνυμο εκτελιστικό της LG) ‘επιβεβαιώνει’ ότι η LG θα ανακοινώσει μια ναυαρχίδα στην έκθεση MWC 2016. Η φετινή MWC (Mobile World Congress) θα πραγματοποιηθεί στις 22-25 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, οπότε ως συνήθως οι εταιρίες θα αρχίσουν τις ανακοινώσεις μια μέρα πριν ανοίξουν οι πόρτες της έκθεσης για το κοινό. Αν όντως η LG ανακοινώσει το G5 στην MWC, τότε θα το κάνει στις 21/2.

Το LG G5 είναι ένα θηρίο με 5,3- ή 5,6-ιντσών οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440 pixels (δηλαδή έχει πυκνότητα περίπου 525 ppi) με επικάλυψη Gorilla Glass 4, Qualcomm Snapdragon 820 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 4 GB μνήμη RAM, 64 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικού αποτυπώματος, αισθητήρα αναγνώρισης ίριδας, 8-megapixels selfie κάμερα και 16- ή 20-megapixels κύρια με δύο αισθητήρες και έναν νέο RGB αισθητήρα που θα βοηθήσει στην αυτόματη εστίαση και σε άλλες λειτουργίες αναγνώρισης σκηνής.

Το G5 φημολογείται επίσης ότι θα έχει και μια μικρή δεύτερη οθόνη σαν το LG V10 πάνω από τη κύρια. Δεν γνωρίζουμε το μέγεθός της, αλλά γνωρίζουμε ότι θα έχει ανάλυση 160 x 1040 pixels. Ακόμη, λέγεται ότι θα έχει και τη θύρα Magic Slot μέσω της οποίας θα μπορούν να συνδεθούν διάφορα αξεσουάρ, όπως κάμερες, 360 VR headesets, ενισχυτές ήχου ή πληκτρολόγια.

Τέλος, το σώμα του θα είναι αλουμινένιο, όμως η μπαταρία του θα αφαιρείται. Ένας εκτελιστικός της εταιρίας δήλωσε ότι «η LG Electronics είναι έτοιμη να χτυπήσει τη Samsung.» Μένουν 5 εβδομάδες για να δούμε αν είναι όντως ο ‘Galaxy S7 killer.’

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.