Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

LG: Τα πλάνα για τις ναυαρχίδες του 2016

Η τελευταία ναυαρχίδα, LG V10, με δύο οθόνες.

Η τελευταία της ναυαρχίδα, LG V10, με δύο οθόνες.

Η LG ετοιμάζει για το 2016 δύο ναυαρχίδες κινητά, και κανένα από αυτά δύο δεν είναι το κυρτό LG G Flex 3. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που έρχονται από το κορεάτικο web portal Daum, το G Flex 3 δεν θα ανακοινωθεί ποτέ, μάλλον επειδή κανένα G Flex δεν πέτυχε να πουλήσει πολλά κομμάτια. Η πηγή δεν αναφέρει αν αυτό είναι το τέλος της σειράς ή αν απλά δεν θα δούμε του χρόνου νέο G Flex.

Τα LG G5 και V10 θα κλέψουν τη παράσταση

Η πηγή επίσης αποκαλύπτει ότι το LG G5 θα ανακοινωθεί στο τέλος του Απριλίου, όπως τα προηγούμενα G3 και G4. Οι φήμες λένε ότι θα ενσωματώνει 5,6-ιντσών οθόνη, Qualcomm Snapdragon 820 chipset με Adreno 530 GPU, 21MP κάμερα και 8MP εμπρόσθια κάμερα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στη σχετική είδηση.

Τέλος, οι ίδιοι λένε ότι μέσα στο δεύτερο μισό του 2016 η κορεάτικη κατασκευάστρια θα ανακοινώσει τον διάδοχο του LG V10. Το V10 είναι ένα κινητό με τρεις κάμερες και δύο οθόνες για όσους θέλουν ένα πανίσχυρο κινητό που τα κάνει όλα. Δεν γνωρίζουμε τι νέο θα διαθέτει το δεύτερο μοντέλο, όμως πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσει την ίδια φιλοσοφία με τις πολλαπλές κάμερες και οθόνες.

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι απλές φήμες και θα πρέπει να ήμαστε επιφυλακτικοί, όμως φαίνεται να είναι πολύ κοντά στη πραγματικότητα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: