Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Βελτιώνει Το Nexus 5 Δημιουργώντας Νέα Προβλήματα

Nexus 5 Refresh

Το Nexus 5, δημιούργημα της LG για χάρη της Google, δέχτηκε κάποιες μικρές αλλαγές στο hardware του ώστε να λυθούν κάποια θεματάκια. Όμως λύθηκαν; Οι χρήστες αναφέρουν ακόμα περισσότερα και πιο εκνευριστικά.

Η ιστορία έχει ως εξής: στα πρώτα Nexus 5 που δημιουργήθηκαν παρατηρήθηκε ότι τα κουμπιά της έντασης και της ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ήταν ‘χαλαρά’, και υπήρχε ακόμη ένα ζήτημα με τον ήχο. Η Google αποφάσισε να διορθώσει αυτά βάζοντας βελτιωμένα πλήκτρα και ανοίγοντας μεγαλύτερες τρύπες στα ηχεία και το μικρόφωνο. Έτσι διορθώθηκαν τα παραπάνω προβλήματα, όμως οι χρήστες που ήδη έλαβαν τις ανανεωμένες συσκευές αναφέρουν νέα σχετικά με την οθόνη – κιτρινίσματα και εμφάνιση πράσινων pixel.

Οι αλλαγές αποκαλύφθηκαν από ένα μέλος του xda-developers, από τον οποίον προέρχονται και οι φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται οι αλλαγές. Επίσημη τοποθέτηση δεν υπάρχει από καμία από τις δύο εταιρίες και έτσι δεν γνωρίζουμε αν θα λάβουν όλοι νέα συσκευή για αντικατάσταση.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: