Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

LG HomeChat: Επικοινώνησε Με Το Σπίτι Σου… Στην Κυριολεξία

Η LG μας είχε παρουσιάσει στη CES 2014 την τεχνολογία LG HomeChat. Η τεχνολογία αυτή μας επιτρέπει να συνομιλούμε, στην κυριολεξία, με τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού μας και να τους δίνουμε εντολές. Η επικοινωνία γίνεται με γραπτά μηνύματα από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή, μέσω της δωρεάν εφαρμογής messaging Line. Αν αναρωτιέστε τι είδους συζήτηση μπορείς να αναπτύξεις με το ψυγείο σου, σκέψου απλά πόσο “χρήσιμο” θα είναι να σε πληροφορεί όταν είσαι έξω αν έχει απομείνει καμιά μπύρα μέσα σε αυτό.

Μπορεί να ακούγεται υλοποιήσιμο στο μακρινό μέλλον, η LG όμως κυκλοφορεί ήδη τις τρεις πρώτες συμβατές για επικοινωνία συσκευές, ένα ψυγείο, ένα πλυντήριο και ένα φούρνο! Το ψυγείο, εκτός την δυνατότητα να σου λέει τι περιέχει μέσα του, διαθέτει εσωτερική κάμερα και μπορεί να στέλνει ακόμα και φωτογραφίες στο smartphone του χρήστη για να ξέρει τι πρέπει να αγοράσει. Το πλυντήριο μπορεί να ενεργοποιηθεί από το smartphone ή τον υπολογιστή για να έχει τα ρούχα σου ήδη πλυμένα όταν επιστρέψεις στο σπίτι, ενώ ο φούρνος ενσωματώνει WiFi και NFC για να αποκτήσει την ιδιότητα να προτείνει συνταγές, να παρέχει πληροφορίες για τα υλικά που χρειάζονται και να ρυθμίζει αυτόματα τη λειτουργία ανάλογα με το φαγητό που μαγειρεύει!

Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν στην Κορέα με άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή. Στόχος της LG είναι να δημιουργήσει περισσότερες έξυπνες συσκευές και να τις κυκλοφορήσει σε περισσότερες χώρες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: