Η LG Κοροϊδεύει Τη Samsung Που Δεν Θα Προσφέρει Το Galaxy Note5 Σε Εμάς

Τεράστια Διαρροή Αποκαλύπτει Πλήρως Το LG G4

LG G4

Όπως θα γνωρίζετε, το Galaxy Note5 δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Εδώ η Samsung θα προωθήσει το Samsung Galaxy S6 Edge+ το οποίο έχει το ίδιο hardware, αλλά αντί για γραφίδα διαθέτει κυρτή οθόνη. Η κίνηση αυτή μας προκαλεί ερωτήματα και σίγουρα απογοητεύει όσους θέλουν το φετινό Note.

Η LG Ιορδανίας αποφάσισε να κοροϊδέψει τη Samsung δημοσιεύοντας στο Twitter μιας εικόνα ενός LG G4 με την εφαρμογή ημερολογίου ανοιχτή. Η ημέρα που το Samsung Galaxy Note5 θα κάνει ντεμπούτο στις Η.Π.Α., δηλαδή στις 21 Αυγούστου, έχει σημειωθεί και υπάρχει το σχόλιο “No Notes!” Επίσης, αναφέρει: «Σε όσους κράτησαν μια σημείωση (note) στο ημερολόγιό τους. Λυπούμαστε. Αυτό δεν θα το κάναμε ποτέ σε εσάς. #G4TheWorld (G4 για τον κόσμο)»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η LG κοροϊδεύει την Samsung. Την ημέρα που η Ellen τράβηξε τη διάσημη selfie με ένα Samsung Galaxy Note 3 κατά τη διάρκεια του 2014 Academy Awards, η LG σχολίασε ότι χρησιμοποιώντας τα πίσω κουμπιά του LG G2, η Ellen θα μπορούσε η ίδια να τραβήξει τη φωτογραφία.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.