Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η LG Θα Αναλάβει Και Το Επόμενο Nexus Smartphone;

Google Nexus 5 hands-on

Η LG φαίνεται ότι αποκτάει παράδοση στη σειρά Nexus της Google, και όπως φημολογείται θα είναι αυτή που θα κατασκευάσει το επόμενο Nexus smartphone. Η LG στο παρελθόν είχε αναλάβει την παραγωγή των Nexus 4 και 5, δύο από τα καλύτερα smartphones με Android με το τελευταίο να αποσύρθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

Τώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε το κορεάτικο eToday, η Google ήρθε ξανά σε επαφή με τη κορεάτικη κατασκευάστρια σχετικά για το προϊόν “N000″. Οι εκπρόσωποι της Google πέταξαν μέχρι την Κορέα για να ελέγξουν τις εγκαταστάσεις του τμήματος LG Display, του Έρευνας και Ανάπτυξης και των μονάδων παραγωγής των modules για την κάμερα και τις κεραίες, αλλά και για κάνουν φυσικά τη πρόταση συνεργασίας.

Η Google τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι ψάχνει για συνεργάτη που θα κατασκευάσει το νέο Nexus smartphone. Στη λίστα με τις πιθανές εταιρίες για πρώτη φορά βρίσκεται και μία κινέζικη, η Huawei, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα προτιμήσει στο τέλος.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: