Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

LG Nexus: Πιθανή Κυκλοφορία Τον Οκτώβριο Με 3D Κάμερα

Λίγες πληροφορίες έχουμε μέχρι στιγμής για το φετινό Nexus, το νέο smartphone της Google, με τις τελευταίες φήμες να θέλουν την κατασκευάστρια του κινητού να το εφοδιάζει με 3D κάμερα. Αρχικά δεν γνωρίζουμε ακόμα ποια κατασκευάστρια κινητών θα αναλάβει το νέο Nexus. Η LG και η Huawei είναι οι επικρατέστερες μέχρι στιγμής, ενώ το σενάριο να κατασκευάσει η καθεμία την δική της εκδοχή μοιάζει τραβηγμένο.

Ακούγεται επίσης ότι το νέο smartphone θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, διόλου απίθανο αφού αυτή είναι η σύνηθες ημερομηνία που ανακοινώνει επίσημα η Google τα Nexus της και λόγο αυτού έμμεσα αφήνεται να εννοηθεί ότι η συσκευή θα τρέχει το νέο Android M με Android Pay και άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Τώρα όσον αφορά τις τελευταίες πληροφορίες που αφορούν την κάμερα, δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες σχετικά με τη 3D τεχνολογία, ωστόσο εικάζεται ότι θα διαθέτει διπλή κάμερα με υπέρυθρους αισθητήρες φωτός για να βελτιώνεται η λειτουργία της στο σκοτάδι.

Η τεχνολογία αυτή θυμίζει την ανάλογη λειτουργία που είχαν οι λήψεις από τις τέσσερις κάμερες του Amazon Fire Phone, ωστόσο το Nexus θα διαθέτει δύο κάμερες και θα φέρει λίγα χαρακτηριστικά από το Project Tango που αναπτύσσει εδώ και πάρα πολύ καιρό η Google και το οποίο δίνει την δυνατότητα στην συσκευή να σκανάρει και να χαρτογραφεί χώρους. Άλλωστε είχαμε ακούσει μια φήμη ότι μέσα στο 2015 η LG θα κυκλοφορήσει τη πρώτη εμπορική συσκευή βασισμένη σε αυτό.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: