Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

LG Nexus 5 (2015): Σκοράρει Στο AnTuTu Το Εντυπωσιακό Σύνολο Των 85,000 Πόντων

Οι πληροφορίες θέλουν την Google να συνεργάζεται με την Huawei για την δημιουργία του νέου Nexus smartphone, ωστόσο αυτό δεν αποτρέπει την παράλληλη συνεργασία με την LG για μια δεύτερη έκδοση. Εξάλλου η Google είχε μείνει ευχαριστημένη με το LG Nexus 5 της κορεάτικης εταιρίας αφού φυσικά τα πήγε καλά στις αγορές και τώρα οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν να υπάρχει στα σκαριά μια νέα έκδοση του Nexus 5 για το 2015.

Αποτελέσματα από το AnTuTu που διέρρευσαν, όχι μόνο επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του συγκεκριμένου smartphone αλλά αποδεικνύουν ότι είναι το δυνατότερο φετινό κινητό τηλέφωνο, αφού κατάφερε να σκοράρει το εντυπωσιακό σύνολο των 85,530 πόντων που το κατατάσσουν πρώτο στην λίστα.

Μάλιστα, εφόσον κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ τους επεξεργαστές της Samsung σε αντίστοιχες δοκιμασίες, συμπεραίνουμε ότι το νέο Nexus 5 δεν θα ενσωματώνει το Snapdragon 810 -αφού καμία ναυαρχίδα με Qualcomm chipset δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους Exynos- αλλά ενδεχομένως να ενσωματώνει το νέο Snapdragon 820.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: