Χρώματα Απαράμιλλης Ζωντάνιας Με Τη Νέα Κυρτή Τηλεόραση LG OLED 55EG910V

Χρώματα Απαράμιλλης Ζωντάνιας Με Τη Νέα Κυρτή Τηλεόραση LG OLED 55EG910V

Η LG Electronics (LG), ξεκινά τη διάθεση της νέας κυρτής τηλεόρασης LG OLED 55EG910V στην ελληνική αγορά, προσφέροντας μία απολαυστική και ολοζώντανη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας. Η κορυφαία τεχνολογία της τηλεόρασης LG OLED αποδίδει τα χρώματα με εκπληκτικό ρεαλισμό και ζωντάνια, ενώ το μαύρο εκφράζεται εξαιρετικά. Σε συνδυασμό με την κυρτή οθόνη, η τηλεοπτική ψυχαγωγία μετατρέπεται σε μία συναρπαστική εμπειρία υψηλού επιπέδου θέασης στο σαλόνι του σπιτιού.

Η νέα τηλεόραση LG 55EG910V διαθέτει κυρτό πάνελ τεχνολογίας OLED, με διάσταση διαγωνίου 55 ίντσες, ανάλυσης Full HD (1920 X 1080). Το απόλυτο μαύρο, ο άπειρος λόγο αντίθεσης και η μέγιστη απόδοση χρώματος απαράμιλλης πιστότητας είναι πλέον εφικτά μέσω της OLED τεχνολογίας της οθόνης, όπου κάθε αυτό φωτιζόμενο pixel του πάνελ αποτυπώνει ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, κάτι που μέχρι σήμερα ήταν ανέφικτο. Χάρη στην τέλεια καμπύλη, ο θεατής απολαμβάνει εξαιρετική ποιότητα εικόνας από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται, ενώ το ανεπτυγμένο σύστημα απόκρισης εγγυάται ότι ο θεατής δεν χάνει ούτε λεπτό από τα αγαπημένα του games ή τις ταινίες, απολαμβάνοντας κρυστάλλινη και καθαρή εικόνα με τα πιο φωτεινά λευκά και σκούρα μαύρα χρώματα, χωρίς θαμπάδες.

Η νέα κυρτή OLED EG910V τηλεόραση της LG διαθέτει επιπλέον προηγμένο σύστημα ήχου ‘ULTRA Surround’, έτσι ώστε η υψηλή ποιότητα της εικόνας να συνοδεύεται από βαθύ, πλούσιο ήχο υψηλής πιστότητας, που περιβάλλει το θεατή από όλες τις κατευθύνσεις. Ο λεπτός σχεδιασμός της τηλεόρασης OLED της LG συνδυάζει τη λειτουργικότητα και το στυλ, προκειμένου να παρέχει άνεση και κομψότητα σε κάθε περιβάλλον. Η απίστευτα λεπτή και ελαφριά οθόνη υπερβαίνει τη λεπτότητα των περισσότερων smartphones της αγοράς ενώ διακοσμεί τέλεια όποιο χώρο και αν τοποθετηθεί.

Η νέα τηλεόραση της LG είναι φυσικά εξοπλισμένη με τη βραβευμένη πλατφόρμα Smart TV webOS 2.0, η οποία διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, εμπλουτισμένο με μία σειρά εντυπωσιακών λειτουργιών, οι οποίες κάνουν την εμπειρία Smart TV πιο απλή και πιο διασκεδαστική από ποτέ. Έτσι χάρη σε προηγμένες λειτουργίες, ο χρήστης μπορεί να κάνει ακόμα πιο εύκολα την αρχική εγκατάσταση και τις ρυθμίσεις, ενώ η σύνδεση με εξωτερικές συσκευές πραγματοποιείται σχεδόν άμεσα. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τα δικά τους μενού επιλογών και να διαμορφώσουν το ‘Launcher Bar’ με βάση τις προσωπικές τους προτιμήσεις.

Τέλος, μία μεγάλη σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως υποδοχές για USB, HDMI, CI Slot, αλλά και δυνατότητα για σύνδεση με WiDi και Miracast, δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους χρήστες, ώστε να συνδέσουν τη τηλεόρασή τους με εξωτερικές πηγές, διευρύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο τις επιλογές παρακολούθησης περιεχομένου.

Η νέα LG OLED EG910V 55 ιντσών είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.