Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

LG Optimus G2: Διέρρευσε Η Νέα Ναυαρχίδα Της LG

LG Optimus G2 leak

Αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 7 Αυγούστου, και το Engadget έλαβε ήδη τις πρώτες φωτογραφίες του Optimus G2 από μια ανώνυμη πηγή που αποκαλύπτουν όλο το σχεδιασμό του κινητού που ήταν άγνωστο μέχρι τώρα.

Οι εικόνες δεν παρέχουν καμία πληροφορία σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές, αλλά δείχνουν πως το Optimus G2 μοιάζει. Η LG επηρεάστηκε από το Nexus 4 που φτιάχνει για την Google και έδωσε στη συσκευή ένα πιο στρογγυλεμένο σχήμα. Το λογότυπο LG είναι τοποθετημένο κοντά στο κάτω μέρος του μπροστινού μέρους της συσκευής, κάτω από την οθόνη. Στο πίσω μέρος για ένα περίεργο λόγο έχουν τοποθετηθεί τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης.

Στο λογισμικό, βλέπουμε ότι το Optimus G2 θα χρησιμοποιήσει ένα λευκό γραφικό περιβάλλον στη κάμερα, το οποίο φαίνεται ωραίο και υπάρχει διαφανή background στο κέντρο ειδοποιήσεων και στα κουμπιά επιστροφής, ανοιχτών εφαρμογών και αρχικής.

Συνολικά, το LG Optimus G2 μοιάζει μια ωραία συσκευή. Αναμένουμε περισσότερα σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 7 Αυγούστου που είναι η ανακοίνωσή του. Περισσότερες εικόνες μπορείς να δεις εδώ και επίσης το παρακάτω βίντεο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: