Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η LG Παρουσίασε Το Σύστημα Πληρωμών LG Pay

Από τότε που η Apple ανακοίνωσε το Apple Pay είδαμε το Samsung Pay και το Android Pay, και τώρα ήρθε η LG με το LG Pay. Όπως και κάθε άλλη Pay υπηρεσία, το LG Pay θα επιτρέπει στον χρήστη να πληρώσει ανέπαφα με το κινητό του σε τερματικά καταστημάτων και έτσι δεν θα χρειάζεται να κουβαλάει τις πιστωτικές του κάρτες.

Η εταιρία το μόνο που αποκάλυψε σχετικά με τη νέα υπηρεσία της είναι ότι έκλεισε συμφωνία με τις Shinhan Card και KB Kookmin Card στη Νότιο Κορέα, άρα για αρχή η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μόνο στη πατρίδα της LG.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες ακούγεται ότι το LG Pay θα διαφοροποιείται από τα Apple Pay, Samsung Pay και Android Pay επειδή θα προσφέρει στον χρήστη και μία κάρτα που θα χρησιμοποιείται μαζί με το smartphone και θα αντικαταστήσει όλες τις άλλες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σε ένα μήνα, τον Δεκέμβριο. Λογικά θα είναι έτοιμο και θα έρθει προ-εγκατεστημένο με το LG G5.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: