Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η LG Ανακοίνωσε Τον Φορητό Εκτυπωτή Pocket Photo 2

Ο Pocket Photo 2 της LG

Ο Pocket Photo 2 της LG

Η LG ανακοίνωσε το νέο της μικρό εκτυπωτή Pocket Photo 2 για κινητά ο οποίος αντικαθιστά τον Pocket Photo που είδαμε πέρσι με βελτιωμένη απόδοση.

Ο LG Pocket Photo 2, όπως και το περσινό μοντέλο, χρησιμοποιεί την τεχνολογία ZINK για να μην χρειάζεται μελάνι. Έχει μικρό μέγεθος για να χωράει ακόμα και σε τσέπη και πλέον μπορεί να εκτυπώσει 30 φωτογραφίες με μία πλήρη φόρτιση. Η εκτύπωση γίνεται στα 600DPI και υποστηρίζει iOS, Android και Windows Phone smartphones και tablets. Η σύνδεση μεταξύ τους γίνεται είτε μέσω Bluetooth είτε μέσω NFC.

Ο Pocket Photo 2 θα παρουσιαστεί στην έκθεση CES 2014 τον επόμενο μήνα και θα βγει στην αγορά τον Ιανουάριο στην Κορέα σε ροζ, άσπρο και lime. Αργότερα θα κυκλοφορήσει στον υπόλοιπο κόσμο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: