Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

Η LG Παρουσιάζει Το Πρώτο Πληκτρολόγιο Κανονικών Διαστάσεων Που Χωράει Ακόμα Και Σε Μια Τσέπη

Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας η αύξηση του μεριδίου της στην αγορά Αξεσουάρ Κινητής Τηλεφωνίας

Σε μια προσπάθεια να αποσπάσει μεγαλύτερο μερίδιο στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των αξεσουάρ για την κινητή τηλεφωνία, η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει το πρώτο αναδιπλoύμενο ασύρματο φορητό πληκτρολόγιο του κλάδου στην έκθεση IFA 2015 στο Βερολίνο. Σε αντίθεση με άλλα φορητά πληκτρολόγια στην αγορά, το Rolly Keyboard (model KBB-700) της LG διπλώνεται κατά μήκος των τεσσάρων σειρών του πληκτρολογίου για να δημιουργήσει μία εύκολη στη μεταφορά ράβδο (ρολό) που χωράει στην τσέπη του χρήστη το ίδιο εύκολα, όπως κι ένα πορτοφόλι.

Με πλήκτρα υψηλής αντίθεσης και πτυσσόμενο κινητό stand με ρυθμιζόμενη κλίση, η πληκτρολόγηση στο Rolly γίνεται εξαιρετικά άνετα, επειδή η επιφάνεια 17 χιλιοστών του κάθε πλήκτρου είναι το ίδιο ‘γενναιόδωρη’, όσο των 18 χιλιοστών που διαθέτουν τα περισσότερα desktop πληκτρολόγια. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυανθρακικό και μαύρο πλαστικό ABS, η πληκτρολόγηση προσφέρει ικανοποιητική αφή στον χρήστη – κάτι που δεν ισχύει για τα ευέλικτα πληκτρολόγια σιλικόνης. Δύο ανθεκτικά stands στήριξης ξεδιπλώνονται με τον ίδιο τρόπο ώστε να κρατούν το smartphone ή το tablet [1] σε σταθερή, όρθια θέση. Ξεδιπλώνοντας το πληκτρολόγιο Rolly, μπαίνει αυτόματα σε λειτουργία το ‘auto pairing’ (αυτόματη αντιστοίχηση), για να συνδέονται οι χρήστες εύκολα σε δύο διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα μέσω Bluetooth 3.0, με τη δυνατότητα για εναλλαγή μεταξύ των δύο συσκευών με ένα απλό πάτημα του πλήκτρου. Τέλος, μία μπαταρία ΑΑΑ μπορεί να προσφέρει διάρκεια χρήσης του πληκτρολόγιου έως και τρεις μήνες.

«Το LG Rolly Keyboard είναι μόνο μία από τις πολλές premium συσκευές, τις οποίες πρόκειται να παρουσιάσουμε μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς επεκτείνουμε τη σειρά των αξεσουάρ μας», δήλωσε ο Seo Young-Jae, Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος του τμήματος Καινοτόμων Προσωπικών Συσκευών της LG Electronics Mobile Communications Company. «Ο στόχος ήταν να δημιουργήσει ένα προϊόν που θα μπορούσε να προσθέσει περισσότερη αξία στα smartphones και στα tablets της LG, προσφέροντας ταυτόχρονα μια μοναδική πρόταση σχεδιασμού που δεν έχουμε ξανασυναντήσει στο παρελθόν».

Το πληκτρολόγιο Rolly θα κάνει το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τις βασικές αγορές της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής και της Ασίας να ακολουθούν μέσα στο τέταρτο τρίμηνο. Η τιμή λιανική πώλησης και λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητά του θα ανακοινωθούν σε τοπικό επίπεδο κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας. Οι επισκέπτες της IFA 2015 θα έχουν την ευκαιρία να δουν το LG Rolly Keyboard από κοντά στο Hall 18 της Messe Berlin από τις 4 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου.

[1] Υποστηρίζει tablets με οθόνη με μήκος διαγωνίου έως και 10 ιντσών

Μοιράσου το με τους φίλους σου: