Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

LG Και Samsung Επίσημα Στη Μάχη Για Εύκαμπτα Κινητά

Samsung Οθόνη για Εύκαμπτα Κινητά

Σιγά-σιγά μπαίνουμε στη νέα εποχή όπου τα κινητά θα αποκτήσουν σχήμα και καμπύλες. Οι LG και Samsung ανακοίνωσαν πως βάζουν σε μαζική παραγωγή εύκαμπτες οθόνες για εύκαμπτα κινητά. Αυτό σημαίνει ότι από την Ασία θα δούμε για άλλη μια φορά ένα σημαντικό βήμα στη Πληροφορική.

Η οθόνη που ετοιμάζει η LG είναι OLED, 6-ιντσών, με πάχος 0,44 χιλιοστά και βάρος 7,2 γραμμάρια. Η Samsung έχει μία AMOLED με μέγεθος 5,7-ίντσες, πάχος 0,12 χιλιοστά και βάρος 5,2 γραμμάρια. Η παραγωγή τους θα ξεκινήσει μαζικά μέσα σε αυτό το μήνα, και δεδομένου ότι δεν είδαμε κάποια πρωτότυπη συσκευή να ανακοινώνεται, πιστεύουμε ότι μπορεί να δούμε στη CES 2014 τον Ιανουάριο.

LG Cable Μπαταρία για Εύκαμπτα Κινητά

Ωστόσο η LG δεν έμεινε μόνο στην εύκαμπτη οθόνη για εύκαμπτα κινητά. Το δεύτερο σημαντικότερο πρόβλημα είναι η μπαταρία. Η εταιρία κατάφερε και έφτιαξε μία σε μορφή καλωδίου η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα gadgets τύπου smartwatch, κρεμαστών και βραχιολιών.

Η LG αποκάλυψε ότι έχει σε παραγωγή τέτοιες μπαταρίες από τον Ιούλιο και έχουν χρησιμοποιηθεί σε πρωτότυπο LG G2. Με αυτές θα είναι δυνατή η κατασκευή πραγματικών εύκαμπτων κινητών, και όχι απλά με κλίση. Το πόσο διαρκεί αυτή η μπαταρία μένει άγνωστο -και δεν πιστεύουμε να ‘κρατάει’ ώρες- αλλά είναι βέβαιο πως θα βελτιωθεί στο μέλλον.

Μόλις έχουμε νεότερα για τα εύκαμπτα κινητά θα σας ενημερώσουμε.

Πηγές: 1, 2, 3

Μοιράσου το με τους φίλους σου: