Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η LG Πούλησε 12 Εκατομμύρια Smartphone Στο 3ο Τρίμηνο

LG Optimus L5 II

Η LG ανακοίνωσε τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα για το 3ο τρίμηνο του 2013, και η εταιρεία μοιράστηκε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με το πόσα smartphones έχει πουλήσει.

Η LG πούλησε 12 εκατομμύρια smartphones το τρίμηνο τρία, και, επίσης, ανακοίνωσε ότι τα έσοδά τους από τα κινητά τους αυξήθηκαν κατά 24 τοις εκατό σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο του περασμένου έτους, με συνολικές πωλήσεις $2,75 δισεκατομμύρια.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η κερδοφορία και η μέση τιμή πώλησης των smartphones επλήγησαν από τον ανταγωνισμό και το υψηλότερο κόστος μάρκετινγκ, και σκοπεύουν να επικεντρωθούν περισσότερο στα premium smartphones όπως το νέο LG G2.

Ανακοίνωσαν επίσης τα συνολικά έσοδα για το τρίμηνο. Η LG είχε ακαθάριστα έσοδα 12,51 δισ. δολαρίων και τα λειτουργικά κέρδη της ήταν $196,340.000 δολάρια, περίπου το 27 τοις εκατό από την ίδια εποχή πέρυσι.

Η εταιρία της Κορέας σκοπεύει να κυκλοφορήσει τώρα το πρώτο της κυρτό κινητό, LG G Flex, όμως δεν ξέρουμε τι σχέδια έχει για του χρόνου,

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: