LG Tone Platinum: Τα νέα high-end Bluetooth ακουστικά

LG Tone Platinum: Τα νέα high-end Bluetooth ακουστικά

Στο πλαίσιο της MWC 2016, το οποίο διοργανώνεται από τις 22-25 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, η LG Electronics (LG) αναμένεται να παρουσιάσει μια νέα premium έκδοση της σειράς Bluetooth ακουστικών TONE. Τα νέα LG TONE Platinum, καρπός και αυτά της συνεργασίας με τη Harmon Kardon®, έρχονται να προσθέσουν στη σειρά LG TONE Series ένα ζευγάρι ακουστικών Bluetooth το οποίο ξεχωρίζει για το απαράμιλλο στυλ και την ηχητική του ποιότητα.

Σχεδιασμένα τόσο για τον επαγγελματία, όσο και για τον απλό λάτρη της μουσικής, τα νέα ακουστικά TONE Platinum ενσωματώνουν όλα τα χαρακτηριστικά των ακουστικών Harmon Kardon Platinum. Η LG για την ελαχιστοποίηση των αλλοιώσεων από εξωτερικούς παράγοντες υιοθέτησε για το πιο πρόσφατο μοντέλο TONE Platinum τον σχεδιασμό Balanced Armature- σχεδιασμός που χρησιμοποιείται σε High end ενσύρματα ακουστικά. Επιπλέον, το περίβλημα από αλουμίνιο βοηθά ακόμα περισσότερο σε πιο εξελιγμένη απόδοση ήχου.

LG Tone Platinum HBS-1100

Ο νέος Codec aptX™ HD Audio προσφέρει ηχητική ποιότητα επιπέδου CD, καθώς εξασφαλίζει την αναπαραγωγή ολόκληρου του ηχητικού φάσματος και την ελαχιστοποίηση της χρονικής υστέρησης (latency), μειώνοντας σημαντικά την ταχύτητα μετάδοσης (bit rate) χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα του ήχου που μεταφέρεται μέσω Bluetooth. Υπάρχει ακόμη η λειτουργία noise canceling μέσω δύο μικροφώνων, για ‘καθαρές’ συνομιλίες κατά τη διάρκεια μιας κλήσης ακόμη και στο πιο θορυβώδες περιβάλλον.

Το μεταλλικό φινίρισμα έρχεται να υπογραμμίσει την premium αισθητική των ακουστικών LG TONE Platinum, ενώ ο εργονομικός τους σχεδιασμός επιτρέπει στο χρήστη να τα φορά για ώρες χωρίς πρόβλημα. Για ακόμη περισσότερη άνεση, η LG έχει προσθέσει και δυνατότητα φωνητικής εντολής για την απάντηση των εισερχομένων κλήσεων, ενώ η εφαρμογή Tone & Talk έχει αναβαθμιστεί προκειμένου να υποστηρίζει τις λειτουργίες Voice Memo και Find Me σε οποιαδήποτε συσκευή Android (με λειτουργικό έκδοσης 4.1 και περαιτέρω).

«Τα ακουστικά LG TONE Platinum αποτελούν παράδειγμα για τον τρόπο με τον οποίο οι καινοτομίες στην τεχνολογία μπορούν να προσφέρουν ήχο υψηλή ποιότητας, ακόμη και στα μοντέλα μικρών διαστάσεων τα οποία προτιμούν εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο,» δήλωσε ο κ. Michael Park, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του τμήματος Innovative Personal Devices στην LG Electronics. «Τα ακουστικά της σειράς LG TONE δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα άλλο μοντέλο Bluetooth της αγοράς, και αποτελούν πλέον βασικό κομμάτι της επιτυχίας της LG στον τομέα των κινητών επικοινωνιών».

«Η συνεργασία με την LG κατά το σχεδιασμό των LG TONE Platinum ήταν εξαιρετική,» ανέφερε ο κ. Michael Mauser, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του τμήματος Lifestyle της Harman Kardon. «H Harman Kardon έχει περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη κορυφαίων τεχνολογιών και προϊόντων ήχου. Το γεγονός ότι μία συσκευή, όπως τα ακουστικά LG TONE Platinum, φέρει τη σφραγίδα Harman Kardon, αποτελεί επιβεβαίωση κορυφαίας ηχητικής απόδοσης και μοναδικού design».

Η εμπορική διάθεση των ακουστικών Bluetooth θα ξεκινήσει τον Μάρτιο στις Η.Π.Α και στη συνέχεια θα επεκταθεί και σε άλλες βασικές αγορές της Ασίας, της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. Οι επισκέπτες του Mobile World Congress 2016 θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα ακουστικά της σειράς TONE Platinum, στο περίπτερο της LG, στην Αίθουσα 3 του εκθεσιακού κέντρου Fira Gran Via, από τις 22-25 Φεβρουαρίου.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.