Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Επερχόμενο LG Με Windows Phone Αποκαλύφθηκε

Εδώ και καιρό ακούμε ότι η LG δουλεύει επάνω σε ένα νέο smartphone με Windows Phone λειτουργικό, και τώρα διέρρευσε. Η συσκευή εξωτερικά μοιάζει με το Nexus 5 που έτρεχε Android και κατασκευαζόταν από την ίδια εταιρία, και φαίνεται να είναι ένα ακόμα προσιτό ή μεσαίας κατηγορίας κινητό με Windows.

Το νέο LG (ακόμα δεν γνωρίζουμε για ποιο μοντέλο πρόκειται) πιθανότατα θα είναι αποκλειστικό για τον πάροχο Verizon στις ΗΠΑ αλλά δεν αποκλείεται να δούμε και ένα αντίστοιχο μοντέλο για την Ευρώπη. Όπως τα περισσότερα σύγχρονα smartphones, υποστηρίζει τα 4G LTE δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και για λειτουργικό έχει την έκδοση Windows Phone 8.1, και όχι τα Windows 10 for phones, κάτι που υποδηλώνει ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Αν το κινητό βασίζεται στο Nexus 5 τότε μπορεί να διαθέτει 5-ιντσών full HD οθόνη, Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2GB RAM, 8-megapixels κάμερα, 1.3-megapixels εμπρόσθια κάμερα και 2300mAh μπαταρία. Η Microsoft μερικές ώρες νωρίτερα ανακοίνωσε το Lumia 540 με 5-ιντσών HD οθόνη, Qualcomm Snapdragon 200 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM, 8-megapixels κάμερα, 5-megapixels και κόστος €139 χωρίς φόρους και λοιπές χρεώσεις. Η LG θα πρέπει να κάνει αρκετά καλό το νέο κινητό αν θέλει να πουλήσει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: