Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το G Pad 7.0 Της LG Φωτογραφίζεται

Το G Pad 7.0 της LG που ανακοινώθηκε επίσημα στην έκθεση MedPi χωρίς να γίνουν γνωστά τα χαρακτηριστικά του διέρρευσε σε φωτογραφίες από τη Γαλλία.

Το 7-ιντσο tablet είναι το φθηνότερο που θα προσφέρει η κορεάτικη εταιρία και για αυτό, σε αντίθεση με το μεγαλύτερο G Pad 8.3 που έχει κυκλοφορήσει εδώ και μήνες, δεν προσφέρει μεταλλικά στοιχεία. Όλο του το σώμα είναι φτιαγμένο από πλαστικό με την υποδοχή για τη microSD να έχει τοποθετηθεί στο επάνω μέρος της συσκευής και τα ηχεία στο κάτω μέρος της πίσω μεριάς, ένα άβολο σημείο γιατί το χέρι μπορεί να ‘κλείνει’ τα ηχεία και να μην ακούγεται ωραία ο ήχος.

Στο κομμάτι των χαρακτηριστικών, ανεπίσημες πληροφορίες μιλάνε για ανάλυση οθόνης 1280 x 800 pixels, τετραπύρηνο Snapdragon 400 επεξεργαστή με 1GB μνήμη RAM και 8GB χωρητικότητα, σε αντίθεση με την ανάλυση οθόνης στα 1920 x 1200 και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 που βρίσκουμε στο G Pad 8.3.

Το LG G Pad 7.0 θα διατεθεί σε λευκό και μαύρο. Ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: