Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Liquipel 2: Οι Ηλεκτρονικές Συσκευές Γίνονται Περισσότερο Αδιάβροχες

Liquipel 2

Η Liquipel πήρε και πέρσι μέρος στη CES και αποκάλυψε το σύστημα της για να κάνει ηλεκτρικές συσκευές αδιάβροχες, και τώρα γύρισε με ακόμη καλύτερο σύστημα! Το Liquipel 2, όπως και ονομάζεται το νέο σύστημα, προσφέρει 100 φορές περισσότερη προστασία από το προηγούμενο και μπορεί να μπει για μισή ώρα κάτω από το νερό σε ένα μέτρο χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα. Μάλιστα δεν δημιουργεί και πρόβλημα στη συσκευή, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Η εταιρία επίσης ανακοίνωσε το πρόγραμμα εγγύησης Luquipel Performace Guarantee ώστε αν κάτι πάει στραβά στη συσκευή να το καλύψουν. Στην αρχή θα είναι αποκλειστικά για τις ΗΠΑ, αλλά αργότερα θα έρθει και σε άλλες χώρες.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=MEETkrn6pfk&w=640&h=360]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: