Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

H Logitech διακρίθηκε με οχτώ βραβεία σχεδιασμού iF DESIGN AWARDS 2016

Προϊόντα που ξεχώρισαν για την Ποιότητα Σχεδίασης σε Διάφορες κατηγορίες. Το UE ROLL κέρδισε την υψηλότερη διάκριση.

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, η Logitech ανακοίνωσε ότι οχτώ από τα προϊόντα της έχουν επιλεγεί ως νικητές στα βραβεία iF DESIGN AWARDS 2016™, δηλαδή πέντε περισσότερες διακρίσεις από το προηγούμενο έτος. Από τα οχτώ βραβεία, απονεμήθηκε στο UE ROLL το Χρυσό βραβείο iF που είναι η υψηλότερη διάκριση των iF DESIGN AWARDS. Αυτό σηματοδοτεί τον έκτο συνεχόμενο χρόνο που τα προϊόντα Logitech διακρίνονται στα iF DESIGN AWARDS για την καινοτομία και την εξαιρετική τους σχεδίαση.

Logitech iF DESIGN AWARDS 2016

Τα προϊόντα που διακρίθηκαν είναι τα εξής: το Logitech® ConferenceCam Connect, οι θήκες για iPad Logi® BLOK Family , το Logitech® G29 Driving Force, το Πληκτρολόγιο Logitech® Bluetooth Multi-Device K480, η σειρά 2015 Logitech® Play Collection, το Ασύρματο ποντίκι Logitech® MX Master και η οικογένεια ηχείων UE συμπεριλαμβανομένου του UE BOOM 2, του UE MEGABOOM και του νικητή του Χρυσού βραβείου iF, του UE ROLL.

“Ο λόγος που η διάκριση αυτή είναι τόσο σημαντική είναι ότι εκπροσωπούνται σχεδόν όλες οι κατηγορίες προϊόντων μας”, αναφέρει ο Alastair Curtis, CDO της Logitech. “Δεσμευόμαστε για την εξαιρετική σχεδίαση του συνόλου των προϊόντων μας. Από τα ποντίκια Logitech μέχρι τα ηχεία UE, ο τομέας στον οποίο εστιάζει η εταιρεία είναι η σχεδίαση.”

Τα iF DESIGN AWARDS βραβεύουν προϊόντα με βάση κριτήρια, όπως η ποιότητα σχεδίασης, το φινίρισμα, η επιλογή των υλικών, ο βαθμός καινοτομίας, η λειτουργικότητα, η εργονομία, καθώς και γενικά θέματα σχεδίασης. Τα iF DESIGN AWARDS αποτελούν σύμβολο εξαιρετικής σχεδίασης σε παγκόσμια κλίμακα και λαμβάνουν περισσότερες από 5.000 υποβολές από 70 χώρες ετησίως. Μόνο 75 προϊόντα λαμβάνουν το Χρυσό βραβείο iF κάθε χρόνο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: