Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Logitech M330 Silent Plus και M220 Silent: Τα πρώτα αθόρυβα ποντίκια

Τα ποντίκια υπολογιστή παρότι έχουν εξελιχθεί δραματικά από το 1964 και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των PC ανέκαθεν έκαναν έναν χαρακτηριστικό ήχο κάθε φορά που κάναμε κλικ. Καμία μεγάλη εταιρία δεν είχε την ιδέα να αφαιρέσει αυτόν τον ήχο, όμως η Logitech παρουσίασε φέτος στην IFA Berlin 2016 τα πρώτα αθόρυβα ποντίκια της αγοράς.

Τα πρώτα αθόρυβα ποντίκια ονομάζονται Logitech M330 Silent Plus και M220 Silent και σύμφωνα με την κατασκευάστρια προσφέρουν την ίδια ακρίβεια, ανθεκτικότητα και την αίσθηση του κλικ χωρίς να ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος των κουμπιών.

Και τα δύο ποντίκια είναι ασύρματα και δουλεύουν σε έως 10 μέτρα από τον υπολογιστή, ανταποκρίνονται σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια και υποστηρίζουν όλους τους υπολογιστές της αγοράς, είτε τρέχουν Windows είτε macOS, Chrome OS ή Linux.

Το Logitech M330 Silent Plus διαθέτει αυτονομία δύο χρόνων (24 μήνες) και grips από μαλακό λάστιχο για άνετο κράτημα με το δεξί χέρι, ενώ το Logitech M220 Silent προσφέρει αυτονομία 18 μηνών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δεξί και αριστερό χέρι.

Τα ποντίκια θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο με τιμές $29.99 και $24.99 αντίστοιχα.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

XBLOG.GR

Μοιράσου το με τους φίλους σου: