Η Nokia Σταματά Τις Πωλήσεις Του Lumia 2520 Λόγω Ελλατωματικών Φορτιστών

Nokia Lumia 2520

Nokia Lumia 2520Nokia Lumia 2520

Η Nokia τον Οκτώβριο που μας πέρασε ανακοίνωσε το πρώτο της tablet, το Lumia 2520. Και ενώ έκανε ντεμπούτο σε ορισμένες χώρες του εξωτερικού, η Φιλανδική εταιρεία αποφάσισε την αναστολή των πωλήσεων του tablet.

Ο λόγος είναι ότι σε έλεγχο που υποβλήθηκε η συσκευή υπήρξε πιθανότητα ηλεκτροπληξίας του tablet από τον φορτιστή AC-300 που υπάρχει μέσα στην συσκευασία. Πιο αναλυτικά, το πλαστικό κάλυμμα που ντύνει τον φορτιστή μπορεί να αποκολληθεί και όταν έρθει σε επαφή με τον χρήστη που θα προσπαθήσει να τον αφαιρέσει από την πρίζα, αυτός να πάθει ηλεκτροπληξία.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Smart Devices, Jo Harlow, αναφέρει:

«Αν και δεν έχουν υπάρξει επιβεβαιωμένα περιστατικά καταναλωτών συσχετιζόμενα με αυτό το ζήτημα ποιότητας, εμείς οφείλουμε να επαγρυπνούμε για την ασφάλεια των προϊόντων της Nokia. Ζητούμε συγγνώμη στους ιδιοκτήτες του Lumia 2520 και εργαζόμαστε ήδη για να ελαττώσουμε την ταλαιπωρία πολλών.»

Η Nokia ανέφερε ότι το πρόβλημα εντοπίσθηκε σε 30,000 φορτιστές και συστήνει σε όσους έχουν αγοράσει το tablet να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον φορτιστή.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.