Το Lumia 520 Είναι Η Best-Selling Συσκευή Με Windows

Nokia Lumia 520 και 720: Τα Οικονομικότερα Windows Phone 8

Nokia Lumia 520

Το Lumia 520 είναι από τα καλύτερα κινητά που μπορούμε να συστήνουμε σε κάποιον που θέλει να δώσει λιγότερο από 150€ για κινητό και βεβαιωθήκαμε πως δεν είμαστε οι μόνοι που το λέμε αυτό.

Παλιότερα είχαμε ακούσει ότι 520 είναι το Windows Phone με τις περισσότερες πωλήσεις, και ως εκ τούτου αυτό με το μεγαλύτερο μερίδιο των Windows Phone, όμως τώρα η Microsoft μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες για το πόσο δημοφιλές είναι το οικονομικότερο smartphone της Nokia.

Όπως δηλώνει το Softpedia, η Microsoft σε συνάντηση της εταιρίας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, είπαν ότι το Lumia 520 δεν είναι μόνο το πιο δημοφιλές τηλέφωνο με Windows Phone στον κόσμο. Στη πραγματικότητα είναι η best-selling συσκευή με λειτουργικό Windows διαθέσιμη στη αγορά, με τις πωλήσεις του Lumia 520 να ξεπερνάνε κάθε άλλου Windows PC και tablet, ακόμα και τα Surface της ίδιας της Microsoft.

Η Microsoft σίγουρα θα πρέπει να ενθαρρυνθεί από την επιτυχία του 520, καθώς κινείται προς την εξαγορά των επιχειρήσεων φορητών συσκευών της Nokia, την οποία ανακοίνωσε ότι θα εξαγοράσει νωρίτερα αυτό το μήνα σε μια συμφωνία αξίας 7,2 δισ. δολαρίων.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.