Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Lumia 520 Είναι Η Best-Selling Συσκευή Με Windows

Nokia Lumia 520

Το Lumia 520 είναι από τα καλύτερα κινητά που μπορούμε να συστήνουμε σε κάποιον που θέλει να δώσει λιγότερο από 150€ για κινητό και βεβαιωθήκαμε πως δεν είμαστε οι μόνοι που το λέμε αυτό.

Παλιότερα είχαμε ακούσει ότι 520 είναι το Windows Phone με τις περισσότερες πωλήσεις, και ως εκ τούτου αυτό με το μεγαλύτερο μερίδιο των Windows Phone, όμως τώρα η Microsoft μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες για το πόσο δημοφιλές είναι το οικονομικότερο smartphone της Nokia.

Όπως δηλώνει το Softpedia, η Microsoft σε συνάντηση της εταιρίας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, είπαν ότι το Lumia 520 δεν είναι μόνο το πιο δημοφιλές τηλέφωνο με Windows Phone στον κόσμο. Στη πραγματικότητα είναι η best-selling συσκευή με λειτουργικό Windows διαθέσιμη στη αγορά, με τις πωλήσεις του Lumia 520 να ξεπερνάνε κάθε άλλου Windows PC και tablet, ακόμα και τα Surface της ίδιας της Microsoft.

Η Microsoft σίγουρα θα πρέπει να ενθαρρυνθεί από την επιτυχία του 520, καθώς κινείται προς την εξαγορά των επιχειρήσεων φορητών συσκευών της Nokia, την οποία ανακοίνωσε ότι θα εξαγοράσει νωρίτερα αυτό το μήνα σε μια συμφωνία αξίας 7,2 δισ. δολαρίων.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: