Έρχονται Τα Nokia Lumia 630, 635 Και Icon

Η Nokia Κατέχει Το 90% Της Αγοράς Των Windows Phone
Το Nokia Lumia 625
Το Nokia Lumia 625.

Όπως όλα δείχνουν, χάρη στο evleaks, η Nokia ετοιμάζει τρία νέα μοντέλα για τη σειρά Lumia. Αυτά ονομάζονται Nokia Lumia 630/635, και παραδόξως το τρίτο για πρώτη φορά δεν έχει αριθμούς για όνομα, αλλά τη λέξη Icon.

Τα Nokia Lumia 630 και 635 θα διαδεχθούν τα Lumia 620 και 625, δύο κινητά μεσαίας κατηγορίας. Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, όπως ούτε και την εμφάνισή τους και ούτε πότε θα ανακοινωθούν, πιστεύουμε ότι θα χρησιμοποιούν διπύρηνους επεξεργαστές και HD οθόνες για να αντικαταστήσουν τα 480 x 800 pixels στην ανάλυση της οθόνης.

Το Nokia Lumia Icon από την άλλη μεριά είναι ένα κινητό κορυφαίων προδιαγραφών. Η οθόνη φτάνει τις 5-ίντσες, ο επεξεργαστής είναι ο τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 800 με 2GB μνήμη RAM, η χωρητικότητα είναι 32GB και η κάμερα 20-megapixel τεχνολογίας PureView. Το Icon παλιότερα νομίζαμε ότι ονομαζόταν 929 όμως για κάποιο λόγο οι Φινλανδοί επέλεξαν για πρώτη φορά μια λέξη. Επίσης ίσως να είναι κινητό αποκλειστικά για τα δίκτυα των ΗΠΑ.

Οι αναφορές ισχυρίζονται πως τα τρία παραπάνω Windows Phone θα τα δούμε στην CES 2014 που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στο Λας Βέγκας. Αν όχι τότε, τότε σίγουρα στην έκθεση MWC 2014.

Πηγές: 1, 2

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.