Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

To Lumia 800 Επιβιώνει Μετά Από 3 Μήνες Στο Νερό

Nokia Lumia 800

Σαν νέο χαρακτηριστικό στα τελευταία τηλέφωνα παρουσιάζεται η αντοχή τους στο νερό. Η Nokia όμως μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό χωρίς να το διαφημίσει.

Η πρώτη δοκιμασία για το Lumia 800 ήταν να μπει μέσα σε μπαλόνι καιρού και να πάει στα 105,000 χιλιάδες πόδια κοντά στο διάστημα φωτογραφίζοντας το ταξίδι που έκανε. Το τελευταίο κατόρθωμα του κινητού, σύμφωνα με το επίσημο blog της Nokia, είναι ότι επιβίωσε μετά από τρεις μήνες μέσα σε λίμνη της Σουηδίας!

Η Nokia πήρε συνέντευξη από τον Roger Nilsson που επισκεύασε το Lumia 800 και κατάφερε να το κάνει να δουλέψει ξανά. Του πήρε συνολικά έξι ώρες για να το καθαρίσει από τα νερά. Μετά το έβαλε πάνω σε καλοριφέρ για 4 μέρες. Την 5η μέρα δοκίμασε να δει αν δουλεύει και τελικά χάρηκε όταν είδε το λογότυπο του Windows Phone 7 να εμφανίζεται!

Το μόνο αρνητικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι η ένταση του τηλεφώνου αυτού μειώνεται αυτόματα χωρίς την θέληση του χρήστη. Όπως και να έχει αξίζει να πούμε ένα μπράβο στην Nokia που ακόμα κατασκευάζει ανθεκτικά τηλέφωνα μετά το θρυλικό Nokia 3310.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: