Διέρρευσε 8-Ιντσο Lumia Και Νέο Smartphone

Nokia Lumia 2520: Το Νέο Windows RT Tablet Ανακοινώθηκε

Nokia Lumia 2520

Το επερχόμενο 8.3-ιντσών Nokia Lumia 2020 Windows tablet με full HD οθόνη αποκαλύφθηκε στην Ινδία από δοκιμές, με κωδική ονομασία RX-115. Αναμένεται να έχει τα ίδια κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά με το 10-ιντσο Lumia 2520, όπως τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 και 1920×1080 pixels IPS-LCD οθόνη με υποστήριξη για γραφίδες. Το 8-ιντσο tablet, επίσης, θα υποστηρίζει 4G μέσω μιας nano SIM κάρτας.

Στα έγγραφα που διέρρευσαν βλέπουμε και το RX-113 το οποίο φημολογείται ότι είναι η παγκόσμια έκδοση του Lumia 2520. Να υπενθυμίσουμε ότι το τωρινό μοντέλο είναι προορισμένο για τις ΗΠΑ μόνο.

Μια τρίτη πληροφορία που βρήκαμε κοιτάζοντας τα έγγραφα είναι και ένα νέο Windows Phone στην μεγάλη, πλέον, οικογένεια των Lumia. Η συσκευή αναφέρεται σαν ‘dual-SIM’ για να μπορεί να βάλει ο χρήστης δύο SIM κάρτες, έχει οθόνη 4,5-ιντσών και τη κωδική ονομασία RM-977. Εδώ και καιρό ακούμε ότι η Nokia θέλει να κυκλοφορήσει ένα κινητό με δύο κάρτες και πλέον φαίνεται ότι η Microsoft θα φέρει αυτή τη δυνατότητα στη πλατφόρμα της.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.