Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Mac Pro Έρχεται Το Δεκέμβριο Στα $2999

Mac Pro

Η Apple τελικά ανακοίνωσε πότε θα κυκλοφορήσει ο καλύτερος υπολογιστής που έχει κατασκευάσει μέχρι τώρα, και σίγουρα ένας από τους πιο καινοτόμους. Ο Mac Pro του 2013. Όπως ανέφερε στη παρουσίαση των νέων iPad χθες, το Mac Pro θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο στη τιμή των $2999.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Pro έχουμε δύο κάρτες γραφικών AMD FirePro με 6GB μνήμη, ένα νέο 12-πύρηνο επεξεργαστή Xeon E5, ECC μνήμη RAM με τετρακάναλo DDR3 memory controller στα 1866MHz με 60GB/s bandwidth ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα μνήμης και PCI Express-based Flash Storage. Σαν να μην έφταναν αυτά, έχουμε νέο Thunderbolt 2, υποστήριξη για βίντεο 4Κ, 40GB/s PCI Express bandwidth και 256-bit-wide floating-point instructions!

Μόλις ξεκινήσει η κυκλοφορία του στην Ελλάδα θα σας ενημερώσουμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: