Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Apple Mac Pro Teardown

Το iFixit είναι γνωστό για την ικανότητα του να ανοίγει οποιαδήποτε συσκευή κυκλοφορεί. Έτσι με το που κυκλοφόρησε το Mac Pro δεν θα μπορούσε να μην ανοιχτεί και αυτό. To κυλινδρικό σχήμα του σίγουρα μας εξάπτει την φαντασία για το πως θα έχει τοποθετήσει η Apple το hardware.

Τα παιδιά από το iFixit κατέληξαν σε δύο συμπεράσματα. Πρώτον, ο επεξεργαστής μπορεί να αλλαχτεί, δηλαδή θα μπορούσατε να πάτε σε 12-πύρινη CPU αν πήρατε μοντέλο με λιγότερους πυρήνες. Ή να βάλατε έναν βελτιωμένο επεξεργαστή στο μέλλον. Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι ο βαθμός δυσκολίας για επισκευή του Mac Pro είναι μικρός. Συγκεκριμένα το iFixit του βάζει 8 στα 10, πράγμα που σημαίνει ότι ο καθένας με λίγη εμπειρία μπορεί να το επισκευάσει/αναβαθμίσει χωρίς κόπο.

Εδώ να πούμε ένα μπράβο στην Apple για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει σε ένα τόσο κομψό και πανέμορφο μηχάνημα. Άλλωστε δεν θα έβγαινε ο κορυφαίος υπολογιστής του 2013 αν δεν ήταν τόσο καλός.

Μπορείτε να δείτε κάποιες εικόνες παρακάτω ή όλες εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: